C’t Magazine

LG Tone Free oordoppen

-

De nieuwe Tone Free-modellen van LG liggen inmiddels in de winkels: de HBS-FN4 en de HBS-FN6. Het eerste model heeft een normale oplaadcase, maar de HBS-FN6 is een tikje anders, want de oplaadcase (UVnano-case) daarvan is een antibacter­iële variant. Via UV-licht wordt 99,9 procent van verschille­nde soorten bacteriën de nek om gedraaid.

De twee modellen hebben een accuduur van 6 uur bij het luisteren en 5 uur bij het spreken. Ze zijn elk in wit of zwart te koop. Met de oplaadcase laad je de draadloze oordoppen twee keer helemaal op. Met 5 minuten laden kun je 1 uur muziek luisteren. De tips zijn een gelversie (medische kwaliteit) voor extra comfort bij het dragen. Er worden drie maten meegelever­d.

Als je de Tone Frees met een smartphone verbindt met Google Assistant of Apples Siri kun je de stembedien­ing gebruiken. Voor de Tone Free is samengewer­kt met Meridian Audio. De Frees hebben elk vier verschille­nde presets: Immersive, Bass Boost, Natural en Treble Boost. Een equalizer is aanwezig. De oordoppen bieden een Ambient Sound-mode om nog wat van je omgeving mee te krijgen tijdens het luis

teren naar muziek. De oordoppen hebben een IPx4-rating en laden gebeurt via USB-C. De BHS-FN4 gaat 100 euro kosten, de HBS-FN6 150 euro.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands