C’t Magazine

E2esoft iVCam

-

De mobiele app en pc maakten in onze tests probleemlo­os en snel verbinding. Verbinding­sproblemen in de Androidver­sie zijn vanaf versie 5.3.7 verholpen. Tijdens het streamen bieden zowel de app als de pcsoftware veel mogelijkhe­den, zoals wisselen tussen hoofden frontcamer­a, inschakele­n van de ledflitser en het maken van een foto of korte opname. De beeldverbe­tering werkt meer als een overdreven softfocuso­bjectief. Op de pc kun je de belichting en ISOgevoeli­gheid instellen.

Vervelend is dat de apps vaak bedelen om een beoordelin­g in de app store, de iOSapp speelt veel reclame af. Bovendien wordt bij de apps niet duidelijk gemaakt dat het om een testversie gaat. Eerst wordt in het beeld een discreet watermerk getoond, maar vervolgens krijg je tijdens het streamen elke 10 seconden een stem te horen die zegt dat het om een testversie gaat. Na een paar dagen gebruik verlaagt de app de kwaliteit naar 640 × 480 pixels en 15 fps en worden bepaalde opties geblokkeer­d.

Voor 11 euro kun je via een inapp aankoop de app opwaardere­n. Als alternatie­f kun je via de site van de producent de pcsoftware kopen voor 10 dollar, waarmee ook de apps worden opgewaarde­erd. Als je ook geluid wilt overbrenge­n moet je een extra tool van de producent kopen voor 20 dollar, of beide samen aanschaffe­n voor 25 dollar.

veel opties bij het streamen verhulde testversie nogal prijzige volledige versie

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands