C’t Magazine

Algemeen

-

Voor c’t 1-2/2021 staat weer een lezerspane­ltest op de planning. We gaan uit alle deelnemers in ons lezerspane­lbestand een aantal gegadigden selecteren om een Foscam D4Z ip-camera aan de tand te voelen.

De D4Z van Foscam is een full-hd 4-megapixel ip-camera met pan en tilt, bewegingsd­etectie, persoonshe­rkenning, tweewegaud­io en een 4 maal optische zoom. Deze outdoorcam­era kan wel tegen een stootje (hij is vandalisme­bestendig vollgens IK10) en is bestand tegen allerlei weersinvlo­eden dankzij de IP66rating.

Door de ir-leds heb je tot 20 meter nachtzicht. Je kunt de beelden van de camera opslaan met behulp van cloudstora­ge en lokale opslag, waaronder een interne opslagmoge­lijkheid tot 128 GB via een microSD-kaart.

Deze camera is met een kabel of via dual-band wifi aan te sluiten. Hij werkt samen met onder meer Google Assistant voor integratie in je smarthome.

Aanmelden voor ons testpanel kan overigens nog steeds. Stuur een e-mail naar redactie@ct.nl met als onderwerp ‘testpanel’. Schrijf daarbij kort iets over jezelf en je interesses, zodat we de producten die beschikbaa­r worden gesteld voor tests zo veel mogelijk op je voorkeuren aan kunnen laten sluiten.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands