C’t Magazine

Nieuwe laptopseri­e van MSI

-

MSI hee nieuwe high-performanc­e laptops aangekondi­gd die onder meer op de zakelijke markt gericht zijn. De Business & Productivi­ty Series is ontworpen voor business-to-business-klanten. Er zijn drie highend line-ups aangekondi­gd: de Summit-, Prestige- en Modern-series. Ze worden allemaal van rekenkrach­t voorzien door Intels nieuwste 11th-Gen-processors en hebben als speerpunte­n productivi­teit, prestaties en efficiënti­e. De Summit-serie krijgt een dunne aluminium

behuizing (military-spec) gericht op duurzaamhe­id, de al genoemde 11th-Gen-Intel-cpu met integrated graphics, TPM 2.0 voor enterprise-grade beveiligin­g en noisecance­lling die werkt met AI om de achtergron­dgeluiden tijdens videoverga­deringen weg te werken. Er is een Summit B- en E-serie, in de E-serie vind je onder andere aparte grafische kaarten en Windows Hello gezichtshe­rkenning voor makkelijk en veilig inloggen.

De Prestige 14 Evo van MSI is een van de eerste laptops gecertific­eerd voor Intels Evo-platform met de focus op performanc­e. Het full-hd IPS-scherm van de ultradunne (16mm) laptop verbruikt slechts 1 watt. Hij hee vier Thunderbol­t-poorten met Power Delivery, UHS III-cardreader en PCIe Gen4 voor supersnell­e opslag en Wi-Fi 6 en instant-wake. De laptop weegt slechts 1,29 kilo en zijn accu houdt het 12 uur uit. Met een korte laadsessie van 15 minuten kun je weer 1,5 uur aan de slag. Ook deze laptop hee Windows Hello als inlog-methode, maar inloggen met je vingerafdr­uk is tevens een optie.

MSI liet verder de nieuwe Summit E13 Flip voorbijkom­en in de (virtuele) aankondigi­ng, met een 360 graden draaibaar scherm. De laptops moeten in november verschijne­n, maar prijzen zijn nog niet genoemd.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands