C’t Magazine

Lezers-awards2020

- Noud van Kruysberge­n

GWat vind jij van alle producten die we het afgelopen jaar getest hebben het beste? We hebben een groot aantal van die producten opgedeeld in categorieë­n en zijn benieuwd wat jij per categorie het beste product van 2020 vindt.

edurende het afgelopen jaar hebben we naast de vergelijke­nde tests zo’n 150 producten afzonderli­jk getest. Dat varieerde van minipc’s en ip-camera’s tot bbq-thermomete­rs, monitors en moederbord­en – met alles daar tussenin. Om daar door de lezers een ‘beste’ product uit te laten kiezen zou wel heel erg een verhaal van appels en peren worden, vandaar dat we de lange lijst van geteste producten in een aantal categorieë­n hebben opgedeeld, met elk een eigen shortlist.

Aan jou als lezer de vraag: wat vind je binnen iedere categorie het beste product van het afgelopen jaar. We willen je daarbij niet sturen hoe je dat ‘beste’ invult, want dat kan het leukste, het meest innovatiev­e, het handigste of het meest verrassend­e product zijn – of dat met de beste prijs-kwaliteitv­erhouding. Kortom: je mag zelf bepalen hoe je het criterium invult. En omdat het binnen een categorie weliswaar niet om appels en peren gaat, maar wellicht wel om Goudrenett­en en Elstars, mag je per categorie drie producten kiezen die je het beste vindt. Laat je niet leiden door de volgorde waarin de producten binnen elke categorie genoemd worden, dat is alleen de volgorde waarin de betreffend­e producten in c't zijn getest.

Je hebt tot 1 januari de tijd om je keuze(s) te maken en die op www.ct.nl/lezersawar­ds2020 in te vullen. Ter stimulans verloten we onder de inzenders een aantal mooie prijzen, maar we kunnen helaas nog niet zeggen welke dat zijn omdat dit je keuze voor het beste product wellicht zou beïnvloede­n …

Laat je stem horen en bepaal mee welk product in 2020 de gouden, zilveren of bronzen c’t lezers-award wint. Op de pagina hiernaast zie je de verschille­nde categorieë­n met de betreffend­e producten, met daarvoor uit welke c’t en op welke pagina (tussen haakjes) de review komt, zodat je die nog een keer kunt lezen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands