Foodies

Foodnotes

-

Van slakken op krentenbro­od tot een omelet van 15.000 eieren. De bijzonders­te culinaire paastradit­ies op een rij. Plus alle feitjes over eitjes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Warme broodjes op tafel? Check. Eieren verstopt? Check. foodies gaat er helemaal voor deze Pasen. Verrassend­e paasbroden en de prachtige pasteltaar­t van de cover vind je verderop in deze foodies, maar eerst nemen we je mee in de wereld van de eieren en paastradit­ies. Willem:

“Ik kan wel bakken. De meeste recepten lukken meteen. Macarons zijn echter notoir moeilijk voor wie het nooit gedaan heeft. Daar staat tegenover dat ze eigenlijk kinderlijk eenvoudig zijn als je eenmaal weet hoe ze te maken. Je mag best weten dat het twee keer mis ging voordat het de derde keer dus wel lukte. “Van proberen kun je leren, papa”, leert mijn dochter op school. En ze heeft gelijk. Na de macarons op pagina 27 had ik de smaak te pakken en maakte samen met mijn dochter de chocoladev­ariant van deze foto. Ik nodig jullie dus allemaal uit om deze Pasen macarons te maken. Houd je exact aan ons recept en ik verzeker je dat je minder pogingen nodig hebt dan ik. Laat het resultaat zien op instagram met #iamfoodies.”

 ??  ?? Emil:
“Ben je eindelijk klaar met je Napolitaan­se paastaart, moet je hem nog overtuigen­d op de gevoelige plaat zien te zetten. Eigenlijk wilde ik in de foto laten zien wat erin zit, maar laten we eerlijk zijn; de vulling oogt nogal chaotisch en niet...
Emil: “Ben je eindelijk klaar met je Napolitaan­se paastaart, moet je hem nog overtuigen­d op de gevoelige plaat zien te zetten. Eigenlijk wilde ik in de foto laten zien wat erin zit, maar laten we eerlijk zijn; de vulling oogt nogal chaotisch en niet...

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands