#iam­foodies

De foodies op je deur­mat vin­den en een heer­lijk re­cept uit­zoe­ken. Je schort voor en de oven aan. Dit jaar be­gin jij goed met foodies­ge­rech­ten.

Foodies - - FOODNOTES -

Je fa­vo­rie­te foodies­ge­recht ge­maakt? Maak een snap­shot om van te wa­ter­tan­den en deel hem met #iam­foodies. De mooi­ste ge­rech­ten ver­za­me­len we op de­ze pa­gi­na. Do it for the gram!

@we_a­re_­food­jun­kies: Wit­lof­gra­tin met par­me­zaan, jam! Weer eens wat an­ders dan wit­lof met ham en kaas �. Ik kwam dit re­cept te­gen in de foodies. #wit­lof #foodies #veg­gies @25.000_mi­les_of_­food: Ik maak de ra­vi­o­li met gor­gon­zo­la en pad­den­stoe­len! #pas­ta #foodies #ho­me­ma­de En het eind­re­sul­[email protected]­ke­dag­wa­tan­ders: Pas­ta boe­ren­kool en worst. Me­ga lek­ker, goed­koop en met 20 mi­nu­ten op ta­fel. #echtsim­pel #echt­lek­ker #herf­st­o­peen­[email protected]­foody: Chi­la­qui­les met ei en fe­ta uit de oven. De eer­ste, maar ze­ker niet de laat­ste keer dat ik dit Mexi­caan­se ge­recht maak. Zo lek­ker!#san­ta­ma­ria #chi­la­qui­les #mexi­can­[email protected]­an­kal­o­ves­food: Ap­pel­pe­ren­taart met ro­zij­nen en whis­key, oh yes! Ge­ïn­spi­reerd door de co­ver van foodies ben ik aan de slag ge­gaan met ap­pel­taart. #ap­pel­taart #whis­key #bak­[email protected]­tem­ke: Ba­nof­fee­pie uit het foodies no­vem­ber! #in­sta­ba­ke #ba­nof­fee #dul­ce­de­le­che

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands

© PressReader. All rights reserved.