Foodies

foodies favourites

Als redactie z n we dagel ks bezig om de lekkerste recepten, mooie verhalen, nieuwe kookboeken en verrassend­e goodies voor je te verzamelen. K k met ons mee!

-

Emil:

“Ja, best een dilemma. Ga ik met m n rucolapest­o voor het harde werk in de traditione­le v zel of ga ik voor het gemak van de keukenmach­ine en riskeer ik een tik met de Italiaanse deegroller? Sla de bladz de om en lees alles over pesto op p. 8.”

vonne:

“Ik ben niet het ‘de zon sch nt dus we moeten op het terras ook al is het nog steeds skoud’-type. Ik zoek liever een plekje achter het glas, in het zonnetje. Maar áls het kwik dan de 16, 17 graden aantikt, vind je m buiten. Het liefst aan m n eigen tuintafel, met vrienden eromheen en gerechten om te delen, zoals de quiche met gekaramell­iseerde venkel en roquefort (p. 51).”

Lo e:

“In Par s zoek ik maar één ding: eten. Met zoveel culturen in één stad komen hier alle keukens b elkaar. Ik vind er goddel ke falafel (p. 10), watertande­nde pasta’s, de beste Japanse cuisine en natuurl k patisserie en boulangeri­e. M n favoriet zit verscholen achter de Sacre Coeur, doe jezelf tegoed b Boris na het beklimmen van al die trappen. Aanrader: een verse knapperige croissant of een Franse choix met vanille of matcha.”

Sanne:

“Echte charmeurs, deze Ierse broertjes. Benieuwd naar ons middagje vol snelle dahl, flapjacks om je vingers b af te likken en handstande­n op één of twee handen? Lees verder op p. 90 en maak kennis met David, Stephen en hun groene recepten.”

Willem:

“Vorige maand nodigden we jullie uit om mee te komen praten over foodies. Op twee avonden ontvingen we lezers om hun mening te geven over het magazine. En wie b foodies op bezoek komt, kr gt natuurl k wat lekkers te eten. Samen met Lotte maakte ik deze kleurr ke poké-bowls.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands