Foodies

Mealpreppe­n

-

In het weekend pak je uit, doordeweek­s wil je snel aan tafel. Dat kan met de vacuümsyst­emen van FoodSaver. Bereid je maalt den voor en bewaar ze in vacuümzakj­es of -containers in de keukenkast, koelkast of vriezer. Door deze zuurstofar­me manier van bewaren bl ven je gerechten vers en smaken ze alsof ze net uit de pan komen. Snel aan tafel

Je bent laat terug van je werk, moet vanavond ook nog tennissen en wil graag een gezonde voedzame maalt d eten. Stress? Niet als je je maalt den voorbereid­t en vacuüm bewaart. Bak de dag van tevoren je zalm, kook je pasta en je groenten, bereid de saus en bewaar alles in de FoodSaver vacuümzakk­en. Op de avond zelf verwarm je alles en klaar is je snelle, verantwoor­de maalt d. Die je ruim op t d op hebt voor je tennisles begint!

Verse salade

Een salade die al een ochtend heeft moeten overleven in een omgeving vol zuurstof en bacteriën? Niet lekker! Bewaar voortaan je salade vacuüm in de FoodSaver Fresh Containers. Doordat je salade luchtdicht wordt afgesloten heb je niet te maken met bederf en bl ft het veel langer vers.

Tot vijf keer langer vers

Bacteriën en schimmels ontwikkele­n zich vooral in een zuurstofr ke omgeving. Door zuurstof met de FoodSaver aan het product te onttrekken, verklein je deze kans. Je eten bl ft zo tot v f keer langer vers en lekker in vergel king met traditione­le bewaarmeth­oden.

Goed voor het milieu

Voedselver­spilling is een groot hedendaags probleem. Vraag jezelf eens af hoeveel eten j wekel ks weggooit. Groentes die niet op z n gekomen? Het derde stukje vlees uit de verpakking? Zonde van je geld en slecht voor het milieu. Waarom niet alles wat je waarsch nl k toch niet op gaat maken, vacumeren? Doe dat direct na aankoop en bewaar het in de vriezer of in de koelkast. Een enorme besparing voor je portemonne­e én voor het milieu.

Marineren en sous-vide garen

Marineer je etenswaren in minuten in plaats van uren. Gaar het vervolgens sous-vide en bak het nog even kort in de pan of op de grill. En dan snel aan tafel!

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands