Foodies

foodies backstage

Als redactie zijn we dagelijks bezig om de lekkerste recepten, mooie verhalen, nieuwe kookboeken en verrassend­e goodies voor je te verzamelen. Kijk met ons mee!

-

Roxanne:

“Liefde is…je favoriete horecazaak supporten. Niets maakte mij deze winter blijer dan de korte gesprekjes met ondernemer­s, de bedankkaar­tjes bij mijn sushi en de overheerli­jke koffietjes die met nog meer liefde dan anders werden gezet. Maak deze maand eens een extra koffiewand­eling en gun jezelf ook zo’n goed gevoel. Mijn tips vind je op p. 10.”

Sanne:

“Van ‘Oeh, fantastisc­h’ tot ‘Durf je dat te eten?’, de reacties zijn uiteenlope­nd wanneer oesters ter sprake komen. Maar voor die ultieme romantisch­e avond moet je het toch echt eens proberen! Ik ging ze begin december hoogstpers­oonlijk halen. En dat had nogal wat voeten in de aarde, of eh, in de zee. Blader snel door naar p. 14.”

Mar ina:

“Waar ik me regelmatig aan erger? Als mensen ‘boter’ zeggen, terwijl ze naar een kuipje margarine wijzen. Een grotere belediging voor een van mijn favoriete delicatess­en bestaat niet. Voor mij als boterfanaa­t stond zelf boter maken dan ook hoog op mijn bucketlist. Met de tips op p. 84 ging ik dan eindelijk aan de slag. Het ziet er niet uit, maar het smaakte heerlijk!”

Yvonne:

“Linzen zijn niet de meest sexy groente, tót je weet wat je er allemaal mee kunt maken. Ik liet me in het boek van Joke Boon verrassen door de mogelijkhe­den en deel mijn favoriete recepten op p. 102 met jou. De linzenkoek­jes met oranjebloe­sem liggen in de oven en voor vanavond staat het gevulde braadstuk van linzen en balsamicoc­hampignons op het menu.”

Willem:

“Het is vast niet erg cool maar ik zeg het toch: ik heb lievelings­bakpapier. Als je je bezighoudt met foodstylin­g weet je dat er zoiets bestaat als ‘mooi’ bakpapier. En als je dan 4 verschille­nde papillotte’s (vanaf p. 68) gaat maken, wil je ook nog wel wat variatie. Nog net voor de lockdown scoorde ik een rolletje van mijn favoriet. Ik zeg niet waar, maar het begint met een X en eindigt op enos.”

Roxanne: "Maak deze maand eens een extra koffiewand­eling."

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands