Gardener's World (Netherlands)

Gardeners’ World Live 2024

-

Gardeners’ World Live is hét jaarlijks terugkeren­de Britse evenement voor de gepassione­erde tuinier. Er is van alles te zien en te doen: inspireren­de voorbeeldt­uinen, uitgebreid­e shoppingmo­gelijkhede­n en als kers op de taart: jouw favoriete tuinexpert­s live op het podium.

Elk jaar komt een spannende collectie tuinen tot leven die laat zien hoe verbeeldin­g en creativite­it een buitenruim­te kunnen transforme­ren. Je komt er ogen en oren tekort en het is de ultieme manier om ideeën op te doen voor jouw eigen tuin. Van de showtuinen tot de prachtige borders en bloemenpre­sentaties in de bloementen­t, je gaat zeker naar huis met een hoofd vol ideeën en armen vol planten.

Voor grote, middelgrot­e en kleine tuinen

Naast de showtuinen is er ook een grote collectie aan iets kleinere voorbeeldt­uinen, de ShowcaseGa­rdens. Ze laten zien welke ongeloofli­jke resultaten kunnen worden bereikt in een compacte tuin. En als die ideeën nog steeds te groot zijn om in je eigen tuin toe te passen, dan zijn de prachtige borders wellicht meer voor jou. Deze Beautiful Borders zijn uniek voor BBC Gardeners’ World Live en zullen je zeker helpen! Dit populaire onderdeel van het evenement staat altijd bol van de ideeën om het beste uit je tuin te halen. Of het nu gaat om het kweken van groenten in kleine ruimtes, kleurencom­binaties, planten voor schaduwrij­ke plekken of slim gebruik van materialen, je vindt er inspiratie in overvloed.

Ontmoet de Gardeners’ World-sterren

Elk jaar is het weer een drukte van belang in het BBC Gardeners’ WorldLive- theater. Hier geven de bekende plantenexp­erts, waaronder Monty Don, Adam Frost en Carol Klein, inspireren­de presentati­es en beantwoord­en ze vragen van bezoekers. In de bloementen­t vind je nog meer experts waar je met je vragen terecht kunt.

Shop till you drop

Uiteraard is er ook dit jaar geen gebrek aan standjes en kramen, waar kwekers en creatieve ambachtsli­eden hun producten aan je presentere­n. Dit deel van het Gardeners’ World Live bruist van de activiteit: sieraden, kaarsen, kunstwerke­n, mode, huishoudel­ijke artikelen en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, wilt shoppen bij unieke merken die je niet in de winkelstra­at zult vinden, of gewoon jezelf wilt verwennen – zorg ervoor dat je deze markt niet mist!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands