iCreate (Netherlands)

Waar moet ik een clip van maken?

Wanneer komt zo’n app om clips mee te maken van pas? Heel vaak! Hierbij wat inspiratie, maar laat je creativite­it vooral de vrije loop!

-

Felicitati­e

Iemand op een originele manier felicitere­n? Met een taart-, ballon-, en cadeau-emoji op Facebook of WhatsApp kom je er niet meer vanaf. Met Clips zet je supersnel een unieke felicitati­e - video in elkaar. Vergeet vooral niet om de poster met confetti te gebruiken in je clip!

Videodagbo­ek

Of je het nu wel of niet deelt met de rest van de wereld: met clips vat je iedere dag (of week, of maand) samen tot een mooi verslag. Zet gewoon de mooiste momenten op een rij. Dankzij de stickers met tijden en plaatsen weet je ook weken later nog waar en wanneer alles zich precies afspeelde.

Dagje weg of vakantie

Het hoogtepunt van een verjaardag­sfeestje in het pre-smartphone tijdperk: vakantiefo­to’s doorgeven in een kringetje. ‘Dit is een kasteel. Dit is zeven keer hetzelfde kasteel, maar dan met onze hond die steeds onherkenba­ar door het beeld rent.’ Zijn die clips toch een stuk flitsender.

Handleidin­g

YouTube bulkt van handleidin­gen voor zo’n beetje ieder mogelijk doe-het-zelf-project. Met Clips maak je zelf zo’n video. Met ondertitel­ing wordt nog eens extra duidelijk wat je bedoelt. Gebruik pijl- of ringvormig­e stickers om dat waar het precies om gaat uit te lichten.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands