iCreate (Netherlands)

Today at Apple – gratis workshops in elke Apple store

want de Apple store is véél meer dan alleen een winkel.

-

Heb je nog niet genoeg aan de maandelijk­se workshops in iCreate? Apple gaat zijn workshops in de Apple Stores uitbreiden en heeft wereldwijd het programma ‘ Today at Apple’ in het leven geroepen. Sinds mei kun je je in de 495 Apple Stores aanmelden voor talrijke nieuwe cursussen over onderwerpe­n zoals fotografie, videobewer­king, muziek maken, programmer­en en designen. De ‘docenten’ zijn vooral medewerker­s van Apple, maar in sommige steden worden de workshops ook door kunstenaar­s gegeven. Het niveau van de cursussen reikt van beginner tot profession­al.

Gratis workshops op alle niveaus

‘Bij elke Apple Store willen we graag een bron van kennis en inspiratie zijn voor iedereen die hier binnenkomt,’ aldus Angela Ahrendts, senior vice president Retail bij Apple. ‘Met Today at Apple stemmen we onze ervaringen beter af op de plaatselij­ke gemeenscha­p, zodat we klanten en onder- nemers beter van dienst kunnen zijn. We creëren een ruimte waarin het beste van Apple samenkomt en waar iedereen de kans krijgt om contact te leggen met anderen, een nieuwe passie te ontdekken of zijn vaardighed­en naar een hoger plan te tillen. Iedereen die meedoet, kan een leuke, leerzame ervaring tegemoet zien.’

De cursussen zijn allemaal gratis en gaan uiteraard over de functies en mogelijkhe­den van Apple-producten. Zo kan een iPhone- gebruiker met een interesse in fotografie aan zes ‘how-to’workshops deelnemen. Deze behandelen zowel het maken van foto’s als het beheren en bewerken ervan. Gevorderde gebruikers melden zich aan voor foto-wandelinge­n waarbij ze buiten de Apple Stores kennismake­n met bijzondere technieken voor portretten en visual storytelli­ng. En de profession­als leren bijvoorbee­ld hoe ze een merk op social media opbouwen. Wil je liever workshops volgen vanuit je luie stoel? Wij hebben er ook een paar. Blader door naar pagina 36!

 ??  ?? Het niveau van de cursussen reikt van beginner tot profession­al.
Het niveau van de cursussen reikt van beginner tot profession­al.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands