iCreate (Netherlands)

3x games voor onderweg

-

achter in de auto op weg naar Zuid-Frankrijk lukte het ons met gemak: ‘312e couplet, ik heb een potje met vet …’ Dat wil je de nieuwe generatie niet meer aandoen. Jezelf en eventuele medepassag­iers trouwens ook niet. Daarom drie spelletjes voor urenlang vermaak.

Verschrikk­elijke ikke: Minion Rush

Spelletjes waarbij je zo ver mogelijk vooruit moet sprinten terwijl je allerlei bizarre hinderniss­en moet overwinnen doen het altijd goed. Minions zorgen sowieso ook al voor de nodige hilariteit. Tel die twee bij elkaar op en je krijgt dit knettergek­ke spelletje.

Crossy Road

Waarom steekt de kip de straat over? Om aan de overkant te komen! Maar het is een lange weg daarnaarto­e, want van links en rechts denderen er auto’s en vrachtwage­ns voorbij. Nou ja, dan proberen we het nog maar een keer. En nog een keer.

One Tap Rally

Nog zo’n getikte game uit het genre ‘gemakkelij­k te leren, lastig te beheersen’ is One Tap Rally. Met één tap schiet je miniatuur racewagen als een komeet vooruit, maar om goed de bochten door te komen zul je toch wat extra’s moeten doen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands