iCreate (Netherlands)

5 onbekende functies van Berichten

-

Deel een link

Heb je een interessan­te link ontdekt die je met anderen wilt delen? Druk stevig op de link (als je iPhone 3D Touch ondersteun­t) en je krijgt een voorverton­ing van de website. Met een veeg naar boven duikt er een menu op met daarin de optie om de link te delen.

Nieuwe e ecten

Berichten heeft er twee schermvull­ende e ecten bij: een schijnwerp­er en een echo. Je vindt de e ecten door de verzendkno­p lang in te drukken en op ‘Scherm’ te tikken.

Meldingen uitschakel­en

Bevind je je in een groepsapp waar de deelnemers wel érg actief appen? Schakel de meldingen van deze groep uit door het gesprek in het startscher­m naar links te vegen en ‘ Verberg meldingen’ te selecteren.

Apps beheren

Je iMessage-apps worden onder aan een gesprek weergegeve­n. Wil je een app verbergen? Veeg de rij met apps dan naar links en tik op ‘Meer’ en ‘ Wijzig’. Tik op de schakelaar achter de app om hem te verbergen.

Favoriet

Apps die in je favorieten staan, zijn onderin goed zichtbaar. Veeg de rij met apps naar links, ga naar ‘Meer>Wijzig’ en tik op de plus-knop naast de app om hem als favoriet toe te voegen. Via de drie horizontal­e streepjes kun je ze rangschikk­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands