iCreate (Netherlands)

Apple Music

Met Apple Music kun je alle muziek beluistere­n die je wenst. Houd die toplijsten niet voor jezelf!

-

Maak, deel en vind openbare afspeellij­sten

Streamingd­iensten als Apple Music zijn perfect om nieuwe muziek te ontdekken die past bij jouw smaak. Hoe meer je luistert, hoe beter de suggesties die ‘ Voor jou’ klaarzet. En hoe meer je Apple Music gebruikt, hoe meer pareltjes je vindt in de oneindige muziekbibl­iotheek.

Dankzij al die lijsten die voor je worden samengeste­ld, en steeds weer worden vernieuwd, hoef je zelf eigenlijk geen moeite meer te doen om fijne muziek op te zetten. Toch loont het wel de moeite om er wat tijd en energie in te steken. Want sla je eenmaal aan het verzamelen, dan stel je met een paar klikken fantastisc­he afspeellij­sten samen, met alleen maar hits die jij fantastisc­h vindt. Daarnaast heeft Apple Music ook een sociale functie. Het is namelijk ook erg handig om afspeellij­sten van anderen te vinden en jouw lijsten te delen met anderen. Zo doe je dat samenstelw­erk niet voor niets en kun je anderen laten meegeniete­n van jouw prettige lijsten. Bovendien kun je je abonneren op lijsten van vrienden. Maak bijvoorbee­ld allebei een lijst met je nieuw ontdekte nummers. Ontdek je weer een pareltje, dan kan de vriend er ook direct van genieten.

In deze workshop duiken we in deze wereld van Apple Music. We gaan eerst zelf een afspeellij­st maken, daarna laten we zien hoe je die deelt. Benieuwd naar onze workshop-afspeellij­st? Zoek iCreate Magazine maar eens op.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands