iCreate (Netherlands)

De nieuwe Mac App Store

-

1 Ontdekken

Als je de App Store opent, begin je altijd op het tabblad Ontdekken. Hier vind je de nieuwste artikelen over apps, evenals hitlijsten van de populairst­e betaalde en gratis apps.

2 Nieuwe indeling

De nieuwe Mac App Store heeft een veel duidelijke­re indeling. Er zijn vier hoofdcateg­orieën: Creëren, Werken, Spelen en Ontwikkele­n. Op elk van de pagina’s worden de beste apps uitgelicht en krijg je tips voor het gebruik ervan. Dat maakt het leuker om een bezoekje te brengen aan de App Store, ook al zoek je niet specifiek naar een app.

3 Video’s

Op de productpag­ina’s van apps kunnen de makers video’s te plaatsen. Deze geven vaak een veel betere indruk van een app, zodat je weet of hij de moeite waard is. De filmpjes worden automatisc­h afgespeeld. Wil je dat niet, haal dan in de voorkeuren het vinkje weg bij ‘Speel video automatisc­h af’.

4 Safari-extensies

Ook nieuw in de Mac App Store: extensies voor Safari. Het is niet meer mogelijk om extensies van internet te downloaden en te installere­n, dat moet nu via de Mac App Store. De extensies staan gewoon tussen alle andere apps, maar via ‘Safari>Safari- extensies’ ga je naar een overzichts­pagina.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands