iCreate (Netherlands)

GarageBand

Wil je een liedje leren spelen? Leer het van de makers in GarageBand!

-

Krijg muziekles van bekende artiesten

GarageBand op de Mac heeft onlangs een update gekregen met nieuwe functies die je waarschijn­lijk als muziek in de oren zullen klinken. De beste toevoeging is ‘ Lessen van artiesten’. Oké, helemaal nieuw is die functie niet. Maar de lessen zijn voortaan gratis, terwijl je voorheen vijf euro per les moest betalen.

In ‘Lessen van artiesten’ leer je van popmuzikan­ten hoe je hun liedjes moet spelen. Want wie anders dan John Legend kan je beter uitleggen hoe je zijn hit Ordinary People wegpingelt op de piano? Mocht R&B of soul niet echt je genre zijn, dan zijn er nog genoeg andere artiesten die de geheimen van het vak maar al te graag met je delen.

De muziekless­en zijn er voor zowel de beginnende als de wat meer gevorderde muzikant. Al is een beetje voorkennis nooit weg, want voor de echte basistechn­ieken van het gitaar- of pianospele­n komt een Norah Jones of een Rush natuurlijk niet opdraven. Pak je gitaar of keyboard erbij en laat je in een persoonlij­ke masterclas­s onderwijze­n door de sterren.

 ??  ?? 1 2 4 3
1 2 4 3
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands