iCreate (Netherlands)

Dat werkt thuis!

- Brand Manager iCreate slamers@fnl.nl

Ik was nooit een groot voorstande­r van thuiswerke­n, maar toch schijf ik dit voorwoord terwijl ik thuis zit. Ik hoef je niet te vertellen waarom, dat weet je wel. Oké, de koffie is iets lekkerder dan op kantoor, maar de eerste dagen kon ik er verder weinig positiefs over bedenken. Geen direct contact met collega’s, geen supersnel glasvezeli­nternet en in mijn podcast-app stapelden de aflevering­en zich op door gebrek aan woon-werkverkee­r. Aan de laatste twee kon ik (op korte termijn) weinig doen, maar dat eerste was gelukkig sneller opgelost dan ik zelf had verwacht.

De Mac, iPhone en iPad maken het je namelijk ontzettend gemakkelij­k om thuis te werken en in contact te blijven met je collega’s. Onze redactieve­rgaderinge­n vonden digitaal plaats als FaceTime- groepsgesp­rek. Via Schermdeli­ng in Berichten kon ik live meekijken hoe onze vormgever de nieuwe cover heeft ontworpen. In onze chat van de dienst Slack werden dezelfde grappen gemaakt die we anders op kantoor hadden gedeeld.

Waar ik al deze tips vandaan heb? Ze komen van redacteur Laura die op het laatste moment nog een feature over thuiswerke­n voor deze iCreate heeft geschreven ... natuurlijk vanuit huis. En zo werden ook veel andere artikelen uit deze iCreate niet achter een bureau gemaakt, maar achter de keukentafe­l, in de woonkamer of op balkon. De spontane lancering van de nieuwe iPad Pro en MacBook Air zorgden daarbij voor een paar stressvoll­e dagen, maar het was niet iets wat een lekkere kop koffie niet kon verhelpen.

Dus, blijf gezond en veel plezier met deze uitgave.

Veel artikelen in deze iCreate werden achter een keukentafe­l geschreven.

 ??  ?? Alt d op de hoogte z n? Volg dan iCreate magazine op onze social kanalen.
Alt d op de hoogte z n? Volg dan iCreate magazine op onze social kanalen.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands