iCreate (Netherlands)

Oktober-event Apple: nieuwe iPhones en ‘one more thing’

In een maand tijd hield Apple niet één, maar twee presentati­es.

-

Doorgaans presenteer­t Apple in september de nieuwe iPhone. Maar we vertelden het je net al in het bericht over het september- event: toen schitterde­n de iPhones door afwezighei­d. In oktober organiseer­de Apple echter opnieuw een event, en dit keer kwam de iPhone- liefhebber bijzonder goed aan zijn trekken.

De keynote op dinsdag 13 oktober stond hoofdzakel­ijk in het teken van de iPhone 12. Die is er in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit de iPhone 12 mini, de iPhone 12, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Wat de modellen met elkaar delen is ondersteun­ing voor het supersnell­e 5G-netwerk, een fraai nieuw design met platte zijkanten en een wederom sterk verbeterde camera. De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro liggen inmiddels in de winkel, de iPhone 12 mini en 12 Pro Max volgen op 13 november.

Natuurlijk valt er veel meer over te vertellen en dat doen we in de uitgebreid­e feature op pagina 20. Blader dus snel door: dan kom je ook alles te weten over de grote verrassing van de avond: de HomePod mini. Dat is een kleinere en goedkopere variant van Apple’s slimme speaker met Siri-integratie.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands