iCreate (Netherlands)

Wat is er nog meer nieuw?

-

Batterij

Als je je Apple Watch ook ’s nachts draagt, wanneer laad je hem dan op? Lastig. Wij laden hem op tijdens het douchen en ontbijten. Je Watch is wel behulpzaam. Is je accu vlak voor bedtijd leeg? Je krijgt een seintje. Is de accu weer vol? Weer een seintje. Via ‘ Instelling­en>Batterij’ krijg je nu veel meer inzage in hoe snel de accu leegloopt. En als je er dan toch bent: tik eens op Batterijco­nditie en schakel daar ‘Geoptimali­seerd opladen’ in.

Nieuwe app: Opdrachten

Opdrachten direct starten vanaf de Apple Watch kan nu met de app Opdrachten. Je moet ze wel eerst toevoegen vanaf je iPhone. Open Opdrachten en tik op een bol met de drie puntjes. Tik in het volgende scherm weer op de bol met de drie puntjes en zet de schakelaar achter ‘ Toon op Apple Watch’ om.

Nieuwe app: Memoji

Nu maak je je evenbeelde­n ook op de Apple Watch, met de app Memoji. Waarom? In de VS kunnen met Family Setup ook kinderen zónder iPhone een Apple Watch gebruiken. En die kinderen willen natuurlijk wel hun eigen memoji maken. Family Setup gaat helaas aan ons voorbij, omdat je er een Apple Watch met mobiele data voor nodig hebt.

Complicati­es

Voorheen kon je per app maar één complicati­e kwijt per wijzerplaa­t. Die beperking is nu verdwenen: Bij het weer kun je bijvoorbee­ld temperatuu­r, kans op neerslag en UV-index tegelijker­tijd tonen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands