iCreate (Netherlands)

Een route op basis van knooppunte­n

Met de app van Route.nl loop je altijd op veilige wegen.

-

Google Maps is een fijne manier om je route uit te stippelen, maar het is daarbij wel handig om de omgeving een beetje te kennen. In de app Route.nl vind je een hoop routes gebaseerd op het wandelrout­enetwerk, dat grote delen van Nederland en België beslaat. Dit is een netwerk van knooppunte­n die met elkaar verbonden zijn via wegen die sowieso veilig zijn voor wandelaars. De verbinding­sroutes zijn aangegeven met bordjes en je kunt navigeren via de app. Er staan al kant- en- klare routebesch­rijvingen klaar, maar je kunt ook je eigen route samenstell­en op o basis van de knooppunte­n.

1 Route.nl

Download Route.nl in de App Store en open de app. Tik onderin op routeplann­er en daarna op de wandelaar, gevolg door ‘ Start routeplann­er’. Met de gratis versie van de app kun je drie routes opslaan.

2 Knooppunte­n

Zoom in op de kaart en tik op een van de knooppunte­n om daarvan het startpunt te maken. Tik op een knooppunt waar je naartoe wilt en stel zo je route samen. Bewaar je route en geef hem een naam.

3 Wandelen maar

Je route is terug te vinden bij ‘ Mijn routes’. Open hem als je er bent en start de navigatie. Dit doe je vanaf het scherm: voor gesproken navigatie heb je een abo nodig (€ 9,99 per jaar).

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands