Aftenposten Junior

Er det fristende å kjøpe forundring s pakkerisp ill? Si ;D du også!

- Tekst og foto: Ingrid Åbergsjord

Vi vil gjerne høre hva du er opptatt av!

Hva gjør deg sint, glad, lei deg eller engasjert? Skriv til oss på: post@aftenposte­njunior.no eller send SMS til 1905 med kodeord: JUNIORTIPS

Du kan også sende oss en privatmeld­ing på Instagram. Husk å skrive navnet ditt og alder.

 ??  ?? Tôve (12) – Jeg spiller Fortnite og FIFA når jeg er hos venner, men har aldri kjøpt kort-pakker. Det er så usikkert om man får noen bra spillere.
Tôve (12) – Jeg spiller Fortnite og FIFA når jeg er hos venner, men har aldri kjøpt kort-pakker. Det er så usikkert om man får noen bra spillere.
 ??  ?? Philip (12)– Jeg kjøper av og til kortpakker i FIFA for å få bedre spillere. Det er fristende å kjøpe dem når du ser at venner har bra spillere. Jeg synes det bør vaere strengere regler for dette.
Philip (12)– Jeg kjøper av og til kortpakker i FIFA for å få bedre spillere. Det er fristende å kjøpe dem når du ser at venner har bra spillere. Jeg synes det bør vaere strengere regler for dette.
 ??  ?? Ragna (12) – Jeg har aldri vaert interesser­t i å kjøpe loot-bokser, men jeg kjenner mange som bruker mye penger på det.
Ragna (12) – Jeg har aldri vaert interesser­t i å kjøpe loot-bokser, men jeg kjenner mange som bruker mye penger på det.
 ??  ?? Daniel (13) – Nei, men jeg bruker en del penger på V-bucks i Fortnite, men da vet jeg hva jeg får.
Daniel (13) – Nei, men jeg bruker en del penger på V-bucks i Fortnite, men da vet jeg hva jeg får.
 ??  ?? Elias (12) – Jeg spilte Overwatch før, men kjøpte aldri lootbokser.
Elias (12) – Jeg spilte Overwatch før, men kjøpte aldri lootbokser.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway