Aftenposten Junior

Jeg tør ikke si at jeg er forelsket Skummelt

-

Hei!

Jeg er forelsket i en gutt i klassen, men tør ikke å si det. Det føles som jeg er den eneste i klassen som er forelsket. Hva gjør jeg?

Hilsen jente (8)

Hei, kjaere leser. Takk for spørsmål!

Forelskels­e er en enormt sterk følelse som kan vaere noe av det beste vi opplever. Spesielt hvis den vi er forelsket i, føler det samme. Men det kan også vaere noe av det verste vi opplever, hvis den vi er forelsket i, ikke føler det samme. Dette gjør forelskels­e til noe ganske vanskelig.

Noe av det skumleste man kan gjøre, er å fortelle noen at man er forelsket i dem. Men det kan vaere verdt å ta sjansen. For da får du kanskje vite om den du liker, liker deg tilbake.

God og vond

Hvis personen ikke er forelsket i deg, kan det vaere veldig vondt og trist. Men sånn er forelskels­e. Den kan vaere både god og vond. Det er en følelse vi må laere av.

Sterkere i puberteten

Det er ingen fasit på når vi kan eller skal bli forelsket. Etter hvert som du blir eldre, vil forelskels­er kunne komme oftere og sterkere. Spesielt når puberteten er i gang.

Snakk med venner

Jeg kan nesten garantere deg at du ikke er den eneste i klassen som er forelsket, eller som liker noen andre i klassen eller på skolen. Snakk litt med venner om det, så vil du nok oppleve at du ikke er alene.

Og hvis du tør, kan du si det til gutten du er forelsket i. Men da må du også huske at vi ikke kan bestemme hvem vi er forelsket i.

Lykke til!

Hilsen Helsebrore­n

Hvis personen ikke er forelsket i deg, kan det vaere veldig vondt og trist.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway