Aftenposten Junior

Neve Anne synes mye er annerledes etter at koronaviru­set kom. Men noe synes hun er blitt bedre. – Jeg savner å overnatte hos besteforel­drene mine

- Tekst: Ane Myklebust Odlanad

Hvem bor du med? – Jeg bor med mamma, pappa og broren min, Jack. Han er 13 år. Og så har jeg en hund og en katt Charlie. Vi bor i en liten by nord i England. Den heter Jarrow.

Hvordan er hverdagen din?

– Livet er annerledes på grunn av covid-19. Jeg går ikke på skolen, men må gjøre skolearbei­d på nettet. Vi må holde oss hjemme så lenge vi ikke skal handle eller trene.

Hva har forandret seg mest siden koronaviru­set kom?

– At jeg ikke kan treffe vennene mine. Vi kan bare snakke sammen på nettet. Nå for tiden liker jeg å spille dataspill sammen med dem, som Among Us. Før pleide jeg også å finne på morsomme ting med familien min i helgene. Nå er vi hjemme. Jeg har også slekt i Skottland. Den kan jeg ikke besøke.

Hva savner du mest fra tiden før koronaviru­set kom?

– Jeg savner å overnatte hos besteforel­drene mine. Men jeg har det heldigvis bra hjemme med familien min. Jeg er glad vi har kjaeledyr, og vi spiller brettspill og har filmkvelde­r.

Finner dere ellers på noe spesielt hjemme?

– Akkurat nå planlegger vi en bake-konkurrans­e mellom broren min og meg. Mamma og pappa skal vaere dommere. Det liker jeg med koronasitu­asjonen, at vi finner på ting sammen hjemme.

 ??  ?? NeveAnne (9)
NeveAnne (9)
 ??  ?? Boris Johnson
Statsminis­teren i Storbritan­nia har måttet be folk i landet holde seg hjemme for å prøve å hindre at flere blir smittet av koronaviru­set.
Boris Johnson Statsminis­teren i Storbritan­nia har måttet be folk i landet holde seg hjemme for å prøve å hindre at flere blir smittet av koronaviru­set.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway