Aftenposten

Ruud-seier gir ny turnerings­sjanse

-

En spillesuge­n Casper Ruud suste rett inn i ATP-turneringe­n i Barcelona. Turneringe­n er en såkalt ATP 500-turnering og er ikke del av turneringe­ne på øverste nivå, men avansement­et til Ruud var likevel sterkt. Lørdag tok han seg videre fra den 1. kvalifiser­ingsrunden, og i går var det duket for 2. kvalifiser­ingsrunde. Der ventet tyskeren Daniel Masur. Mens Ruud er ranket som nummer 127 i verden, er Masur på 213.-plass. Den forskjelle­n ga seg utslag på banen også.Casper Ruud tok det første settet uten gametap og vant hele 6–0. I det andre settet måtte han gi fra seg to game, men vant uansett kontroller­bart 6–2. (NTB) New York Rangers-trener Alain Vigneault lovpriser Mats Zuccarello etter hjemmeseie­ren over Montreal Canadiens natt til i går.

Zucca utlignet til 1–1 og sørget for 2-1, og ble med det matchvinne­r da Rangers tok seg videre til kvartfinal­en i Stanley Cup-sluttspill­et. Rangers vant til slutt 3–1 og 4–2 i kamper i best av syv-serien.

Madison Square Garden var på bristepunk­tet da Rangers tok seg videre fra første runde i sluttspill­et. Anført av en meget god nordmann.

– Han er en kampvillig liten jaevel. Han jobber knallhardt i hvert eneste bytte. Han er blitt en veldig viktig del av laget vårt. Det gjelder ikke bare det han gjør på isen, sa Vigneault etter kampen.

– Han er med på å få laget sammen og er en flott lagkamerat. Han var svaert viktig for oss i denne kampen.

Også lagkompise­ne lovpriset nordmannen­s innsats i kampen. Lagkaptein Ryan McDonagh mener Zuccarello­s innflytels­e er enorm både på og utenfor isen. Stjernespi­ller Rick Nash mener nordmannen nå er en lederskikk­else i Rangers-garderoben.

– Han var ikke engang fast på laget i starten av min tid her. Mats har bedret spillet sitt både offensivt og defensivt. Han er ganske enkelt en solid kar. Denne gangen valgte han en riktig kveld for å spille en storkamp, sa Vigneault til mediene på Manhattan etter at første hinder på vei mot finale var ryddet av veien.

Zuccarello spilte Stanley Cup-finale i 2014, men Rangers tapte da for Los Angeles Kings. Forrige gang Rangers vant NHL-trofeet var i 1994. (NTB)

 ??  ??
 ?? FOTO: ADAM HUNGER, REUTERS, NTB SCANPIX ?? Mats Zuccarello scoret to mål da New York Rangers tok seg videre i sluttspill­et i NHL natt til i går.
FOTO: ADAM HUNGER, REUTERS, NTB SCANPIX Mats Zuccarello scoret to mål da New York Rangers tok seg videre i sluttspill­et i NHL natt til i går.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway