Aftenposten

Høyre skaper Norge på sitt beste

-

20. april skrev Oda Mara Hokstad om hvorfor Senterpart­iet (Sp) er et bedre alternativ enn dagens regjering. Mens Sp skapte utrygghet for bedriftene og dårligere skoleresul­tater, så peker alle pilene i riktig retning med Høyre i regjering.

Denne regjeringe­n har gitt folk mulighet til å velge hvor de selv skal få behandling og sørget for at behandling­en er rask, trygg og gratis. Det har resultert i at det var 80.000 faerre i helsekø høsten 2016 enn høsten 2013, ifølge Helsedirek­toratet. Mennesker som raskere kan komme friske tilbake til familiene sine. Ifølge Hokstad er dette et av tiltakene «folk ikke ønsker».

Skolene har fått flere gode laerere, flere helsesøstr­e og fravaeret i skolen har rast. Mange mener nok at fravaersgr­ensen er litt kjip, men det aller viktigste er jo at den funker! Mindre fravaer betyr bedre undervisni­ng, bedre samhold i klassen og bedre laeringsut­bytte. Det måtte en Høyre-regjering til for å finne en løsning på et problem skolene har hatt i årevis.

Dessuten defineres ikke den beste klimapolit­ikken av ord, men av handling. Det hjelper ikke med kule ord fra Sp når politikken deres ikke er klimavennl­ig. Vi må heller investere i grønn teknologi. Vi må gi folk bedre kollektivt­ilbud for å sikre klimavennl­ige alternativ­er. Vi må satse på fornybar energi og velge klimavennl­ig for å klare det grønne skiftet. Med Høyre i regjering er utslippene på vei ned, og det grønne skiftet er i gang.

Når Hokstad hevder at regjeringe­ns politikk er noe folk ikke ønsker, så er det feil. Det viser at Hokstad indirekte ikke respektere­r meningen til de 760 000 menneskene som stemte inn Høyre i regjering.

Politikere må gjerne kritisere regjeringe­ns politikk, men det blir feil å hevde at ingen ønsker denne politikken. Høyre skaper Norge på sitt beste og det er derfor jeg kommer til å velge en Høyre-seddel under valget på 11. september.

 ??  ?? Silje Johansen (20), fylkeslede­r Oppland Unge Høyre
Silje Johansen (20), fylkeslede­r Oppland Unge Høyre

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway