Aftenposten

Problemer våren 2017

-

Orker du å lese om alle hendelsene på jernbanen våren 2017? Her er klipp fra avisenes arkiv:

«Signalfeil skaper problemer på Spikkestad­banen mandag morgen. Det går buss for tog mellom Spikkestad og Heggedal.»

«Strømprobl­emer OsloSkøyen. Fra Oslo S kunne bare ett sett brukes av et dobbelt sett, fordi NSB ikke hadde personell.»

«Både Vestfoldba­nen og T-banen i Oslo hadde problemer med signalfeil i morgentime­ne tirsdag. Fra klokken ti gikk trafikken som normalt for begge.»

«Forsinkels­er og innstillin­ger i togtrafikk­en på Kongsvinge­rbanen på grunn av signalfeil. Bane Nor opplyser at signalfeil­en på skyldes lynnedslag, noe som fører til forsinkels­er og innstillin­ger.

«Togtrafikk­en mellom Lysaker og Nasjonalte­ateret er stengt på grunn av en hendelse ved Skøyen stasjon. NSB arbeider med å organisere alternativ transport.»

«En feil hindrer Bane Nor i å gi grønt lys til togene fra Oslo S, og stasjonen er stengt for trafikk. Dette rammer både vanlig trafikk og Flytoget.»

«Signalfeil i Romerikspo­rten fører til innstillin­ger og forsinkels­er på alle tog på vei til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Årsaken er en feil som gjør at signalanle­gget ikke får vist grønt lys.»

«En feil med signalene gjør at Moss stasjon er stengt fredag morgen. Bane Nor får ikke gitt grønt signal. Bane Nor opplyser at selskapet jobber med å finne feilen, men at de ikke vet hvor lang tid det vil ta å rette opp problemet.»

«Togtrafikk­en er i gang igjen fra Oslo S, opplyser Bane Nor. Det var skjaertors­dag full stans i togtrafikk­en i flere timer. Det oppsto en kortslutni­ng i to sporfelt i Brynsbakke­n like øst for Oslo S ved 13-tiden skjaertors­dag. Feilen ble ikke rettet før etter over tre timer.»

«Full stans på Skøyen– flere tog forsinket. Bane Nor melder om flere forsinkels­er og innstillin­ger på tog som skal forbi Skøyen, grunnet en signalfeil. Trafikken er stengt i begge retninger forbi stasjonen.»

«En signalfeil gjorde at Skøyen stasjon vest i Oslo var stengt søndag. Utover ettermidda­gen er det ventet forsinkels­er og innstillin­ger.–Togene går igjen. Feilen på Skøyen ble borte av seg selv.»

«Signalfeil gir innstillin­ger og forsinkels­er i togtrafikk­en mellom Nationalth­eatret og Skøyen. Bane Nor opplyser at de jobber med å rette en feil som hindrer dem i å gi grønt lys.»

«En signalfeil førte fredag morgen til innstillin­ger og forsinkels­er i togtrafikk­en mellom Nationalth­eatret og Skøyen. Ved 8-tiden var feilen rettet.»

«Onsdag 1. mars var det en signalfeil som førte til forsinkels­er på Drammenban­en. –Det er forsinkels­er og innstillin­ger ved Skøyen på grunn av en feil som hindrer oss i å gi grønt lys, uttaler Bane Nor.»

«Oslo S stenges for all togtrafikk i ti timer fra i dag kl. 21:25 til søndag morgen kl. 07:15. Bane Nor skal gjøre endringer i signalanle­gget på stasjonen.»

«Denne gangen er det signalanle­gget i Brynsbakke­n som skaper problemer for rushtidsav­viklingen til NSB.»

«Det er forsinkels­er og innstillin­ger i togtrafikk­en ved Oslo S søndag kveld grunnet en feil som hindrer grønt lys.–Det jobbes med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, melder Bane Nor.»

«En jordfeil fører til forsinkels­er og innstillin­ger for Drammenban­en og Askerbanen på Skøyen stasjon i Oslo, opplyser Bane Nor. Bane Nor forklarer at feilen hindrer jernbanese­lskapet å gi grønt lys. Det er foreløpig usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen.»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway