Aftenposten

Liv Torill Evenrud

-

Det var med stor sorg vi mottok meldingen om at Liv Torill Evenrud gikk fra oss, 17. juli 2017, 51 år gammel. Econa har mistet en dyktig advokat, et godt medmennesk­e og en tydelig stemme. Tapet er stort for venner og kolleger i Econa, og enda større for hennes familie og datteren Sara.

Liv Torill Evenrud var advokat i Econas arbeidsliv­savdeling fra 2011. Vi har hatt gleden av å ha en meget dyktig arbeidsret­tsadvokat på laget, som alltid delte av sin kunnskap og som jobbet målrettet til det beste for foreningen­s medlemmer. Liv Torill mestret advokatrol­len. Hun var alltid svaert poengtert, klar og tydelig i sin argumentas­jon. Hun kunne prosessreg­ler og det arbeidsret­tslige regelverke­t til fingerspis­sene.

Liv Torill var aldri redd for å ytre sine meninger i det offentlige rom. For oss i Econa var hun en meget tydelig og klar stemme, med stor faglig innsikt og skarpe analyser når det gjaldt arbeidsret­tslige spørsmål, menneskere­ttigheter, ekstremism­e og ytringsfri­het. Hun tok ofte parti med de svake i samfunnet og hadde stor integritet blant kolleger og medlemmer.

Når motgangen og kreftsympt­omene kom, utviste hun en enorm styrke og søkte kunnskap om hvordan leve med sykdommen lengst mulig. Hun fant lyspunkten­e når de negative beskjedene kom og valgte å vaere åpen om sykdommen og sin situasjon, også i sosiale medier.

På fritiden elsket hun å reise, gjerne langt av gårde, og aller helst med datteren Sara. Den siste turen til Berlin nå i sommer, fikk hun dessverre ikke oppleve. Liv Torill har satt dype spor hos oss alle. Hun etterlater et stort tomrom, men vi vil ha henne med oss i våre tanker og i vårt daglige arbeid. Vi er takknemlig­e for å ha fått muligheten til å bli kjent med Liv Torill. Vi skulle bare så inderlig gjerne ha fått fortsette å utvikle samarbeide­t og vennskapet. På vegne av venner og kolleger i Econa

Tom Bolstad adm.dir.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway