Aftenposten

Fire serier å glede seg til

- KRISTINE HELLEM AANSTAD

sesong 2

Serien som følger livet til straffedøm­te Steven Avery ble med en gang en umiddelbar suksess, som både rystet, overrasket og engasjerte seerne. Ifølge Netflix vil neste sesong gi et grundig innsyn i rettsprose­ssen etter domfellels­en. Seerne vil også i løpet av seks episoder se hvordan den emosjonell­e belastning­en dommen har hatt på de involverte. Serien skal også avsløre nye bevis.

sesong 3

Allerede fra første sesong fikk true crimepodka­sten lyttere over hele verden. Første sesong ble et fenomen med graving i en drapssak fra Baltimore, andre sesong handlet om Afghanista­n-soldaten Bowe Bergdahl som forsvant fra basen i Afghanista­n. Om sesong tre har teamet følgende å si:

– Sesong tre vil også vaere stor og annerledes, med karakterer og historiefo­rtelling, men den vil vaere veldig forskjelli­g fra de første to sesongene.

sesong 2

Første sesong tok for seg en av USAs mest kjente kriminalsa­ker – kidnapping­en av 11 år gamle Jacob Wetterling, og rettet et kritisk blikk mot politiet for deres innsats i etterforsk­ningen.

– Vi jobber nå med sesong 2, men vi har ikke noe deadline på når den skal komme ut. Vi venter fortsatt på at saksdokume­ntene til Wetterling-saken skal offentligg­jøres, men neste sesong vil ha et annet tema og historie, fortalte serieskape­r Madeleine Baran til Aftenposte­n.

Madeleine McCann-forsvinnin­gen

I år er det 10 år siden Madeleine McCann (3) forsvant fra familiens ferieleili­ghet på Algarvekys­ten. Forsvinnin­gen har siden da vaert et mysterium – som Netflix nå har bestemt seg for å lage en dokumentar av på åtte episoder.

Madeleines foreldre nekter å delta i dokumentar­serien, mens etterforsk­ere og sentrale personer i saken er ventet å stille opp på intervjuer.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Making a Murderer, Serial og In the Dark har allerede millioner av lyttere og seere. Snart kommer dokumentar­serien om Madeleinef­orsvinning­en.
Making a Murderer, Serial og In the Dark har allerede millioner av lyttere og seere. Snart kommer dokumentar­serien om Madeleinef­orsvinning­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway