Aftenposten

Pamela Gravning

-

Den 3. september døde Pam i Auckland, New Zealand, omringet av sin kjaere familie. Pam hadde en udelt positiv innstillin­g til livet, selv da sykdommen rammet og hun ble uhelbredel­ig syk. Hennes fantastisk­e humør og positive innstillin­g smittet over på alle rundt henne. Et møte med Pam var alltid fylt av humor, glede og ganske ofte kreative løsninger på livets utfordring­er.

Pam kom til Norge på slutten av 80-tallet og ble raskt en kjaer og god venn. Hun ble født og vokste opp på New Zealand. Mot slutten av 70-tallet flyttet hun til London. Pam var suksessrik. Hun hadde en spennende jobb som tok henne verden rundt.

Det passet henne godt, for hun nøt det kosmopolit­iske livet og ble elsket av alle hun møtte på sin vei, uavhengig av alder. I 1986 giftet Pam seg med Kjell-Erik og flyttet til Norge. Det var vår felles interesse for mat og matlaging som brakte oss sammen for cirka 30 år siden. Også her ble vi inspirert og smittet av Pams energi og nysgjerrig­het. Etter hvert utviklet vennskapet vårt seg til å inneholde langt mer enn mat.

Vi gjorde noen forsøk på å gjøre Pam «norsk», men det var nytteløst. Hennes kjaerlighe­t til hytta på Kvitfjell handlet nok mer om afterski med champagne enn skibakkene. Våre tanker og dypeste medfølelse går til hennes tre barn, Nikki, Kristofer og Carl Thomas, som betød alt for henne.

Kjaere Pam, vi er dypt takknemlig­e for vårt lange og gode vennskap. Vi savner deg. Hvil i fred. Jannicke Ebbing,

Siv Staubo,

Jane Børresen, Marianne Meidell, Sissy Stove-Lorentzen, Karin-Marie Traaseth

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway