Aftenposten

DU lager spørsmålen­e

- Skal vi danse Magnus Kallelid

og prøver å bygge spenning: Vil deltakerne klare hindringen­e de møter hver uke, eller vil de brekke et bein? Spenningen når Trude Drevland skal danse jive – klarer hun det eller ikke? I oppspillet i programmet ser vi kjendisene i grå treningskl­aer, og så bygger spenningen seg opp mot selve mestringsø­yeblikket, med lysene og fargene og kjolene.

Har du noen gang kunnet tenke deg å vaere med på selv?

- Hvis jeg hadde vaert kjendis, så ja. Det ser gøy ut å bli så flink i noe, og så er det en sunn og god treningsfo­rm. Og det virker jo gøy å få prøve så mange kjoler! Men jeg har ikke så lyst til å bli kjendis, det tror jeg er slitsomt.

Må du av og til jobbe med folk med divanykker? Hvordan håndterer du det?

- Ja, jeg må nok det noen ganger, men det kommer litt an på hva man kaller divanykker. Det kjendisene gjør i programmet er ofte skummelt for dem, og de blir sårbare. Når man står foran en halv million seere og skal danse, er det lett å forstå at man er redd for å drite seg ut og bli litt ko-ko. Da er det lett å bli misforståt­t som diva. Det er en del av jobben min å få dem til å føle seg så bra som mulig, og min erfaring er at når folk er trygge, så blir også nykkene borte. Og i Skal vi danse er det i starten 12 hovedperso­ner, og ikke bare én, så man laerer seg raskt å bli en lagspiller.

 ?? FOTO: MAGNUS KALLELID ?? Gry Elise Jacobsen viser fram kjolene som ble brukt under forrige sending. - Det er utrolig å se en idé på et papir bli til noe så stort og fint
på tv, sier hun.
FOTO: MAGNUS KALLELID Gry Elise Jacobsen viser fram kjolene som ble brukt under forrige sending. - Det er utrolig å se en idé på et papir bli til noe så stort og fint på tv, sier hun.
 ??  ??
 ??  ?? I denne spalten er du mellom 13 og 21 år med på å bestemme spørsmålen­e! Neste uke møter vi Eva Ragde, som er krimteknik­er. Du kan sende inn ditt spørsmål anonymt via sosiale medier allerede nå!
Snapchat: aft.sid.
Instagram: Aftenposte­n_sid
I denne spalten er du mellom 13 og 21 år med på å bestemme spørsmålen­e! Neste uke møter vi Eva Ragde, som er krimteknik­er. Du kan sende inn ditt spørsmål anonymt via sosiale medier allerede nå! Snapchat: aft.sid. Instagram: Aftenposte­n_sid

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway