Aftenposten

Olaf Aage Gundersrud

-

Med Olaf Aage Gundersrud sin bortgang 29. juni, 87 år gammel, mistet Skaugum Rotaryklub­b en av sine mangeårige medlemmer. Han begynte i klubben i 1978 og var president i 1995 til 1996. Han ble født 16. januar 1931 i Asker. Han utdannet seg på Forsvarets skoler, Statens Politiskol­e og Bedriftsøk­onomisk institutt, Han har vaert offiser i H.M. Kongens Garde, arbeidet i Asker og Baerum politikamm­er og i Sivilforsv­arets Sentralled­else.

Han kom på rett plass i livet, da han i 1968 ble administre­rende direktør i Fortifikas­jon A/S, et anerkjent konsulentf­irma for fjellanleg­g, med oppdrag både i Norge og rundt i verden. Etter 24 år der, ble han i 1992 administre­rende direktør i Defence Constructi­on Engineerin­g A/S. Da Olaf ble pensjonist fortsatte han i noen år som konsulent i selskapet.

Som aktiv pensjonist var Olaf meget opptatt av lokalhisto­rie og hadde mange slike bøker. Da han oppdaget at ingen hadde skrevet noe om Billingsta­ds lokalhisto­rie, bestemte han seg for å skrive den boken selv. Etter mange års ivrig innsamling av data og intervjuer med den eldre generasjon i miljøet, ble boken «Fra Hav til Hager» ferdig i august 2012. Da var Olaf 81 år.

Olaf var en ivrig jeger, en pasjonert laksefiske­r og hadde god forstand på røde viner. Med Olafs bortgang har vi mistet en positiv personligh­et. Våre tanker går til hans kone Synnøve, deres barn og barnebarn. Vi lyser fred over hans minne.

På vegne av Skaugum Rotaryklub­b Øivind Due Trier

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway