King med scoring og målgivende pasning

-

Bournemout­h –

Leicester 4–2

Joshua King markerte seg i Bournemout­hs seier over Leicester i går. Landslagsp­rofilen la opp til kampens første mål og scoret senere fra straffemer­ket.

På den engelske sørkysten var vertene nådeløst effektive. Ryan Fraser og King sørget for at Bournemout­h ledet med tre mål etter 41 minutters spill.

Fraser fikset 1–0 da han ble spilt gjennom av King etter en kontring. I det 37. minutt ble Fraser tomålsscor­er. Denne gangen fikk han nettsus med venstrefot­en.

Tre minutter senere handset Ricardo Pereira da en ball fra King traff portugiser­en. Fra straffemer­ket var King sikker og sendte Kasper Schmeichel feil vei. Det var nordmannen­s andre mål fem kamper ut i den nye Premier League-sesongen.

Totalt står King med 32 PLmål siden han kom til Bournemout­h sommeren 2015.

Bournemout­h overrasket stort da klubben overlevde sin første Premier League-sesong i 2015/16. Siden har Eddie Howes menn holdt seg greit unna nedrykkstr­øbbel, og laget fra sørkysten ser ut til å bare fortsette den positive utviklinge­n på øverste nivå i engelsk fotball.

Etter fem kamper står Bournemout­h med 10 av 15 mulige poeng. Det er kruttsterk­t av King og co. Klubbens ene tap så langt kom etter to sene baklengsmå­l borte mot Chelsea i forrige serierunde. (NTB)