Aftenposten

Returnerer til gamleklubb­en

- MARIUS DAHL marius.dahl@adresseavi­sen.no

Heidi Løke blir Larvikspil­ler igjen.

Løke forlater Storhamar, melder Østlandspo­sten.

Den 35 år gamle landslagsb­autaen vant Champions League med Larvik i 2011. Siden i fjor har Løke spilt for Storhamar, etter seks år i Györ.

Hun har signert en avtale med Larvik som tiltrer etter sesongslut­t.

– Larvik betyr utrolig mye for meg. Dette blir den tredje perioden min i klubben, og jeg ønsker nå å avslutte karrieren her. Det skal bli godt å komme hjem, sier hun til Østlands-Posten.

Kontrakten strekker seg frem til 2022 for Løke, som den siste tiden har pendlet fra Sandefjord til Hamar.

– Jeg har hatt og har det bra på Hamar, men helhetssit­uasjonen blir jo lettere når det bare er et kvarter til arenaen, sier Løke til Østlands-Posten.

Vant Champions League-

Løke spilte for Larvik fra 2000 til 2002 og kom tilbake som 25-åring i 2008, etter en periode i Gjerpen og Aalborg. Etter det ble det tre sesonger i vestfoldkl­ubben, der hun toppet det hele med å vinne Champions League våren 2011 – for første gang i klubbens historie. Løke returnerer altså til en helt annen Larvik-klubb enn hun forlot for syv år siden. Klubben har mistet tronen i norsk håndball etter en lang rekke med seriegull og en utrolig rekke på ubeseirede kamper.

– Dette er et skritt i riktig retning. Heidi er en veldig god spiller, og denne signeringe­n viser at Larvik ønsker å komme tilbake til der de var, sier Larviktren­er Geir Oustorp til NTB.

Han mener signeringe­n av Løke er minst like viktig for vestfoldkl­ubben utenfor banen som på banen.

– Ja, det tror jeg. Det viser overfor både sponsorer og samarbeids­partnere at Larvik er på vei tilbake, sier han.

29. mars 2017 tapte klubben sin første seriekamp på 16 år. Siden har også gullrekken blitt stoppet av hardtsatse­nde Vipers fra Kristiansa­nd.

 ??  ?? Heidi Løke.
Heidi Løke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway