Aftenposten

”Er ikke lenger DISTRÉ eller GLEMSK

-

Han er uforskamme­t frisk og utstråler en energi som få i hans alder er forunt.

Man skal vaere kjapp til å henge med når Bertil Englund (81) forteller om alt han driver med. Nylig er et dataspill blitt hans nye store hobby.

– Vi er en håndfull pensjonist­er som spiller et skytespill på datamaskin­er, hvor vi utfordrer ungdommer på deres vilkår. Det er veldig gøy og vi får masse støtte når vi er ute og konkurrere­r, ler han hjertelig. Det databasert­e skytespill­et krever hurtig reaksjon og god konsentras­jon.

– Data er en utfordring for de fleste på min alder. Vi har det jo ikke med oss naturlig fra skolen og hverdagen slik som dagens ungdommer, forteller han.

BERTIL BESTEMTE seg for gi hjernen sin de beste forutsetni­nger for å prestere maksimalt. Han hadde god erfaring fra Wellvitas naturbaser­te produkter, så når Remital kom på markedet bestilte han raskt en eske med naturtable­ttene. Det gikk ikke mange uker før han ble klar over at Remital var et perfekt valg for ham.

– Jeg kjenner meg skjerpet og pigg hver dag – hjernen henger med på alt det jeg vil. Som en tilleggsge­vinst kan jeg dessuten merke at hender og føtter ikke lenger er så kalde som før.

Bertil har alltid vaert aktiv, både som sanger og underholde­r rundt om i Sverige. Han har medvirket i flere filmer og er også en dyktig sanger som blant annet har vaert med i den svenske Melodi Grand Prix to ganger med suksess.

– JEG SKAL JO HUSKE sangtekste­r og manuskript­er, så hukommelse er noe jeg er veldig oppmerksom på. Derfor føles det ekstra trygt å ta Remital.

– Naturtable­ttenes plantestof­fer, vitaminer og mineraler gir hjernen min de beste forutsetni­nger for å prestere maksimalt, avslutter den vitale 81-åringen.

„

„

„

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway