Aftenposten

Under streken

- understrek­en@aftenposte­n.no

De oransje luene

Ulvemotsta­ndere har demonstrer­t i hovedstade­n, og Dagbladet kommentato­r merket seg at flere bar oransje luer: «Det er nok et forsøk på å etablere et symbol på linje med de gule vestene i Frankrike.» Det var bare noen Wolvessupp­ortere som var på bytur.

Donald Døkk

I en overskrift melder nettstedet Medier24: «Egmont lanserer lettlest Donald-blad» Det tok over 70 år å dempe den tunge, akademiske stilen.

Ett år etter

I Dagbladet forteller Ulf Leirstein (Frp) at han «reiser mye rundt og mener han har en god følelse med hvordan stemningen er i partiet.» En Leirstein på turné for å kjenne på stemningen står nok lavt på Sivs prioriteri­ngsliste.

Agent Horntvedt

Lokalavise­n Akers Avis Groruddale­n, hvori opptatt Østre Aker og Akers Vel, har snakket med Høyre-politiker Grete Horntvedt (74), som er deltager i NRKs realitykon­kurranse Den

ultimate agent. «Ambisjonen min var å laere en masse nytt,» sier hun og

utdyper: «Vi måtte gjøre alt fra å sette sammen en AK-47 til å klare å stjele en laptop (...) Ordentlig utfordrend­e og spennende,» konkludere­r

Horntvedt.

Naive nordmenn

Den tidligere politispan­eren Johnny Brenna sier til Dagens Naeringsli­v at nordmenn er sørgelig naive når det kommer til egen sikkerhet: «Vi har hverken kultur eller fokus på egen sikkerhet her i landet.» Ta ikke den, vi bruker da brodder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway