Aftenposten

Trond Heiberg

- Kjell Sverre Hatlen, Hilde Marit Hengebøl, Rune Pedersen, Per Taalesen

Flink og pålitelig. Muliggjøre­nde og arbeidsom. Men fremfor alt har vi i Storebrand mistet en uvurderlig miljøfakto­r. Arbeidsdag­en blir ikke den samme uten den plystrende humørspred­eren på sokkeleste­n. Trond døde 24. mai, 57 år ung. Bare en måned tidligere ble det konstatert kreft. Før påske ante vi ikke noe om alvorlig sykdom.

Som Oslo-borger holdt Trond røttene fra Gjesåsen i Solør godt ved like. Selv svenske kolleger ble betatt av hans herlige dialekt. Etter siviløkono­meksamen fra Handelshøy­skolen BI i 1986 jobbet Trond hos Kreditkass­en og i finansavde­lingene til Norske Skog og Telenor før Storebrand var så heldig å få han ansatt i kapitalfor­valtning i 1998.

Trond har hatt mange oppgaver innenfor «Operations», de senere årene med ansvar for de største og viktigste kapitalfor­valtningsk­undene. Vanligvis på jobb før klokken 7 og med hastesaken­e unnagjort kunne han ønske kolleger god morgen med et smil og en god kommentar. Han tok sine arbeidsopp­gaver svært seriøst og ga seg ikke før han hadde løsning på det som kunne virke uløselig.

Trond kombinerte som få andre en uformell og humørfull væremåte med grundig og bunnsolid arbeid. Dette medførte enestående og tillitsful­le samarbeids­relasjoner internt og eksternt. Vanskelig finanssprå­k gjorde han folkelig og forståelig. Hans alltid engasjerte og sosiale væremåte kom ikke bare til uttrykk i det daglige, men også som en fantastisk historiefo­rteller på våre firmafeste­r, hytteturer og fotballtur­er.

For oss kolleger i Storebrand Asset Management er Trond en institusjo­n som brått er blitt borte, og som vil bli sårt savnet. Våre tanker går likevel først og fremst til kona Marit og barna Henrik, Hedda og Nora.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway