Aftenposten

Kjøleskap eksplodert­e

-

En kvinne i 80årene er lettere skadet etter at et kjøleskap eksplodert­e i Stavern søndag.

– Vi har vaert på Stavern etter melding om eksplosjon i et kjøleskap. En person i 80-årene er lettere skadet og er blitt kjørt Tønsberg sykehus, skriver Sørøst politidist­rikt på Twitter. Kvinnen fikk skader i ansiktet, på halsen og hendene, opplyser operasjons­leder Jan Kristian Johnsrud til VG. Brannvesen­et tror det kan vaere en teknisk feil på kjøleskape­t. (NTB)

En tornado har ført med seg omfattende materielle skader i delstaten Kansas i USA. I tillegg døde tre personer da de forsøkte å få sett tornadoen på naert hold.

Hundrevis av bygninger er ødelagt, flere personer er skadet, og 15.000 mistet strømmen, ifølge myndighete­ne. I tillegg døde tre meteorolog­istudenter fra et universite­t i nabodelsta­ten Oklahoma da bilen de kjørte i vannplanet og traff en motgående semitraile­r rundt 14 mil nord for Oklahoma City. De var på vei hjemover etter å ha prøvd å få sett tornadoen på naert hold i Kansas. I Wichita-forstaden

Andover ble mer enn 1000 bygninger rammet av kraftig vind fredag kveld, ifølge myndighete­ne. Ifølge byens brannsjef er boliger revet opp fra grunnmuren, og hele nabolag jevnet med jorden. (NTB)

Turen tar oss med til hjertet av Hardanger, hvor vi er omkranset av et pittoresk jordlandsk­ap og tusenvis av epletraer, i magisk epleblomst­ring, som strekker seg oppover fjellsiden­e mot snøkledde fjelltoppe­r.

Vår base – Hotell Ullensvang ligger perfekt til langs fjorden, med nydelige solforhold og omgitt av spektakula­er natur.

Buss Oslo - Ullensvang t/r

4 netter på hotell Ullensvang

4x frokost og 4x 3-retters middag

Adgang Ullensvang Bad

Sidersmaki­ng med lunsj

Vandretur på fruktstien

Vandretur Elvedalen

Rundtur med Buss Odda - Utne - Kinsarvik Besøk på Kraftmusee­t i Odda Norsktalen­de reiseleder

 ?? ??
 ?? Foto: Travis Heying, The Wichita Eagle/ap/ntb ?? U Brannvesen­et i Wichita, Kansas' største by, måtte rykke ut til forstaden Andover fredag, etter at den ble rammet av en tornado.
Foto: Travis Heying, The Wichita Eagle/ap/ntb U Brannvesen­et i Wichita, Kansas' største by, måtte rykke ut til forstaden Andover fredag, etter at den ble rammet av en tornado.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway