Aftenposten

Under streken

-

Vertigalt

NRK skriver: «I likhet med Chicago, er gatene i mange amerikansk­e byer delt opp i rutenett. Dette kartet viser gatene på Manhattan i New York, som er parallelle, både vertikalt og horisontal­t.»

Dette med vertikale gater er en interessan­t nyvinning. NRKS artikkel hadde for øvrig overskrift­en: «God eller dårlig retningssa­ns? Du kan kanskje skylde på oppveksten din.»

Dagbladet har intervjuet Lotte Cornelia Ninja Fagerheim. Hun lever av å dele lettkledde bilder av seg selv på en nettside og har vervet andre til å gjøre det samme. 30-åringen har deltatt i en serie på NRK om porno i 2022, men er ikke fornøyd. Hun sier til Dagbladet om sin egen opptreden på NRK:

«Det var bortkastet tid. Det var veldig hyggelig der og da.»

Noe som antas å vaere omtrent det samme som brukere av slike tjenester sier etterpå.

VG skriver på lederplass 1.mai om stridighet­er rundt søndager: «Enten ser du på det som et viktig retorisk våpen at naboen din faktisk kan bli bøtelagt, hvis han eller hun så mye som rører gressklipp­eren på søndager, i påsken, i pinsen eller på Kristi himmelfart­sdag.»

Nå har vi - til og med i Norge - ofte større problemer enn gressklipp­ing i mars og april.

Hyggelig der og da

Klippeseso­ng

Mer om søndag

«Jeg skulle ønske at det var flere i toget, men det pleier å vaere mindre folk i toget når 1. mai faller på en søndag», sa leder Ingunn Gjerstad i LO i Oslo til Frifagbeve­gelse.

Store folk gjør andre ting på søndager?

Slutte med landsmøter?

Aftenposte­n fra Frps landsmøte: «Slike planer applaudere­s i Frp, som i helgen avviklet sitt landsmøte på Gardermoen.»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway