Aftenposten

Hun er bifil og i tvil

De har det veldig fint, helt til de begynner å krangle. Og det gjør de ukentlig. Bør de heller gjøre det slutt enn å flytte sammen?

- ILLUSTRASJ­ON Åge Peterson

jeg er veldig usikker på om vi bør gjøre det.

Vonde krangler. Av og til kommer vi inn i et veldig dårlig mønster, hvor vi skuffer og sårer hverandre. Da har vi det ikke bra, noen av oss. For min del handler det blant annet om at jeg blir sjalu, og at jeg er usikker på noen av hennes tidligere partnere. Jeg kan også bli sur og bitter og trekke frem enkelte episoder, hvor jeg føler hun har sviktet meg. Dette er egentlig episoder som vi er ferdige med, og som jeg vanligvis ikke tenker på. Men når vi begynner å krangle, kommer de tilbake igjen med full styrke.

Jeg føler meg også fort overkjørt og nedvurdert. Slike følelser kjenner jeg aldri på ellers, hverken når jeg er sammen med henne eller med noen andre. Hun får frem noen følelser hos meg, som jeg kjenner meg ganske fremmed i. Det er liksom ikke min stil å reagere slik. Dette gjør meg forvirret og usikker på meg selv, men også i tvil om forholdet er bra for meg. Og hvis det ikke er det, bør jeg kanskje heller avslutte det enn å flytte sammen med henne.

Matcher på alle områder ellers. Samtidig har vi det veldig bra når vi ikke krangler. Jeg har aldri tidligere hatt en kjaereste som matcher meg så godt på alle mulige områder – både når det gjelder interesser, holdninger og verdier, humor og personligh­et. Jeg opplever vel på mange måter at vi er sjelevenne­r, samtidig som vi også er sterk erotisk tiltrukket av hverandre. Hadde det ikke vaert for alle kranglene våre, ville jeg sagt at dette er et perfekt parforhold.

Apropos kranglene, så skulle man kanskje tro at de ville avta

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway