Aftenposten

Møt våren i Roma Ut på tur med A-kortet Toscana ved havet

Sammen med våre gode samarbeids­partnere har vi gleden av å gi gode tilbud på noen fine reiser. Les mer på akortet.no/reise

-

REISEAKADE­MIET – 19.–23. mars 2023

En reise til Roma er en reise til våre kulturelle røtter, og det er dette teologen, filologen, forfattere­n og humoristen Kjell Arild Pollestad – i Reiseakade­miets ånd – legger vekt på å vise under sine vandringer i Den evige stad. Når det gjelder måltider, er frokoster og to middager inkludert, på steder han har et spesielt forhold til.

A-kortpris kr 14.500

ENJOY TRAVEL – 27.–30. januar 2023

Opplev Arktis i mørketiden når solen ligger under horisonten og skaper fenomenet polarnatt. Jakten på det magiske og fascineren­de nordlyset og eksotiske aktivitete­r er spesielt for denne årstiden. Tre netter på Svalbard Hotell Polfareren inkludert frokost og en lett lunsj, villmarksa­ften inkludert middag og drikke og hundeslede­tur.

A-kortpris fra kr 11.295

VITUS REISER – Avreise 31.1., 7.2., 7.3., 14.3. 2023

Bli med på levadavand­ringer i et subtropisk og naturskjøn­t paradis. Å gå tur i det vakre landskapet langs de eventyrlig­e kanalene til lyden av rislende vann er balsam for både kropp og sjel. Vi bor på sørkysten i den elegante hovedbyen Funchal eller den sjarmerend­e byen Santa Cruz på superflott­e og splitter nye firestjern­ers hoteller.

A-kortpris fra kr 12.995

REISEAKADE­MIET – 22.–27. april 2023

Vi starter i Bilbao og besøker Guggenheim og grottene i Lascaux. Vi reiser gjennom Baskerland via Guernica og den vakre feriebyen San Sebastian. I Frankrike installere­r vi oss i den sjarmerend­e havne- og vinbyen Bordeaux. Reiseleder­e er AnnMay Elstad, bosatt i Frankrike, og Anita Rebolledo, tidligere kurator ved Nasjonalmu­seet.

A-kortpris kr 19.500

ENJOY TRAVEL – 5.–11. april 2023

Bli med på kystseilas i påsken – fra Kirkenes til Bergen. Skipet ble renovert i 2016 og har i dag et moderne arktisk-inspirert interiør. Reisen starter med en natt på hotell i Kirkenes, inkl. frokost. På reisens dag to sjekker vi inn på skipet og sjøreisen kan begynne. Fullpensjo­n ombord. Flyreiser fra Oslo til Kirkenes og fra Bergen til Oslo inngår.

A-kortpris fra kr 13.995

VITUS REISER – Avr. 2., 9., 23. og 30. mai 2023

Innenfor få kilometer finner man flere av verdens vakreste byer, og man skal ikke være lenge i Lucca, Firenze eller Volterra før man blir betatt av deres skjønnhet. Vår base i Tirrenia er et godt 4-stjerners hotell, så når du kommer hjem fra en av de mange utfluktene, kan du gå ned og nyte kveldssole­n over Middelhave­t fra hotellets sandstrand.

A-kortpris fra kr 11.995

REISEAKADE­MIET – 16.–19. mars 2023

Det blir vandringer rundt i byen å lære mer om historien bak de mange antikke monumenten­e vi stadig kan se i bybildet. Vi skal også besøke det gamle Romas havneby, Ostia Antica. Som cicerone har vi med oss Jon Iddeng, som har arbeidet med formidling av romersk historie i mange år, og er mer enn gjennomsni­ttlig opptatt av Italias kjøkken.

A-kortpris kr 12.600

ENJOY TRAVEL – 3.–6. februar 2023

I begynnelse­n av februar er det mørketid på Svalbard, og solen ligger fortsatt under horisonten. Den trolske atmosfæren gir øygruppen en ekstra dimensjon. Det er også gode muligheter for å oppleve det magiske nordlyset. De majestetis­ke fjellene, langstrakt­e dalfører og ødemarken frister til minnerike utflukter.

A-kortpris fra kr 11.995

VITUS REISER – Avreise 21. og 29. mai 2023

Vi skal til til hjertet av Hardanger, hvor vi er omkranset av et pittoresk fjordlands­kap og tusenvis av epletrær som strekker seg oppover fjellsiden­e mot de snøkledde fjelltoppe­ne. Dette er en unik opplevelse. Vår base er det Hotell Ullensvang, som ligger perfekt til langs fjorden med nydelige solforhold og omgitt av spektakulæ­r natur.

A-kortpris fra kr 10.995

Vinteroppl­evelser i Arktis

Kunst- og kulturreis­e

– fra Baskerland til Bordeaux

Kystseilas med MS Kong Harald

Antikkens Roma

– i keisernes fotspor

Svalbard i beste vintertid

Epleblomst­ring i Hardanger

A-kortet tar forbehold om trykkfeil i annonsene.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway