Agderposten

Og Grimstad

-

sett for oss. Dette ble veldig fint på vegne av Grimstad som by, forteller han.

Gøy med så mange folk

Kjetil Glimsdal er også klar på at han var fornøyd med hvor mange som dukket opp i inngangsha­llen i rådhuset torsdag.

– Det er jo artig å se at det kom så mange for å hylle Jerv, sier han, og legger til:

– Jerv har vært med på å løfte fotballen i Grimstad og i fylket. Det de har gjort denne sesongen er til stor inspirasjo­n for både unge gutter og jenter, sier ordføreren i sin tale.

Reidar Berg Vaule, som er leder i Jervs supporterg­ruppe Svaberget, var også til stede under markeringe­n.

– Dette var en veldig fin seremoni. Til tross tapet mot Start har vi feiret i hele natt, forteller Svaberget-sjefen, og legger til:

– Det er litt godt at det slutt for i år nå. Det har vært en veldig lang sesong, forteller Berg Vaule.

– Sang de ut

Han var selvsagt på Sør Arena, og var med på å overkjøre hjemmefans­en i kampen på tribunen.

– Vi var skuffet rett etter kampslutt, men så dro vi i gang sangene igjen. Da sang vi ut Tigerberge­t (Starts supporter- gruppe) – igjen. Vi sto vel igjen i rundt ti minutter og sang, forteller han med et smil.

Før sesongen tippet Berg Vaule at Jerv ville havne på 8. plass, men håpet de ville berge plassen. Nå drar altså Jervs toppscorer Ohi Omoijuanfo. Det er ikke verdens undergang, mener Berg Vaule.

– Jeg regner med at Steinar Pedersen har noe på lur. Jeg har god tro på mange mål også neste sesong, sier en forventnin­gsfull Svaberget-leder.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? Nå venter nye eventyr i eliteserie­klubben Stabæk. Her nyter trioen kake i Grimstad rådhus.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN Nå venter nye eventyr i eliteserie­klubben Stabæk. Her nyter trioen kake i Grimstad rådhus.
 ?? FOTO: STEIN HARALD ØIGÅRD ?? POPULÆRE: Steinar Pedersen og Jerv er populære i Grimstad. Treneren skrev mange autografer under markeringe­n.
FOTO: STEIN HARALD ØIGÅRD POPULÆRE: Steinar Pedersen og Jerv er populære i Grimstad. Treneren skrev mange autografer under markeringe­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway