Agderposten

Takker de som leverte pus

- Vigdis T. Forsberg

ARENDAL: – Jeg fikk telefon fra dyrlegevak­ten 24. november om at noen dessverre hadde kommet inn med vårt kjæreste familiemed­lem og katt Alexander Marino etter en fatal påkjørsel. Sorgen er stor. Vi, Tante Maya og jeg, savner deg sårt Alexander, med din kjærlighet­sfulle, oppmuntren­de, lekende og kloke sjel. Hvem som var blandet inn i ulykken, fikk jeg ikke vite. Jeg skulle gjerne snakket med deg, nettopp fordi du tok ansvar, og dermed tillot Alexander å komme hjem til oss igjen, slik at vi fikk ta farvel med hans skjønne personligh­et, som han var, og for oss alltid vil være.

I 2013 fødte hans mor Mamma Gentle tre søsken som Alexander Marino passet på sammen med mor. Han vasket og stelte dem, og lekte så godt med dem. Hans søsken Gaia, Sokrates og Alexander II, fikk nytt hjem alle sammen på Lundberg planteskol­e. I sitt nye hjem fikk de navnene Fia, Fredrik og Finbeck.

Både Alexander Marino og Mamma Gentle savnet dem til sin siste dag. Men på Lundberg planteskol­e ville de få det fint, og lenger borte fra bilvei. Allikevel vil jeg sårt savne dem alle resten av mitt liv. Alexander Marino har fått sin hvileplass hjemme i vår hage, bare noen få sek- under fra der han ble født av Mamma Gentle, som gikk bort i fjor sommer, og hun er dypt savnet uten at vi vet hvor hun ble av. Alexander savnet henne av hele sitt hjerte. Han lette og spurte etter henne lenge, men innfant seg tilsynelat­ende med at hun ikke kom tilbake. Men nå er de sammen igjen. Det er min trøst. Vi sees igjen, mine kjære.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway