Agderposten

Her slår tyvene til

To unge kvinner reiser på tvers av fylkesgren­ser og stjeler penger. Lørdag ettermidda­g tok de blant annet for seg på Saltrød senter i Arendal og i Kragerø.

- JON ANDREASSEN OG LENA BEATHE ARNEBERG (VARDEN) redaksjone­n@agderposte­n.no 37003756

Politiet går nå ut med bilder av de to reisende kriminelle. – Nå trenger vi hjelp, vi må få tatt disse personene. Kvinnen på Saltrød senter gjenkjente kvinnene da hun så disse bildene, sier operasjons­leder Eyvind Formo i Agder politidist­rikt til Agderposte­n. Han ber folk vaere obs, og sjekke veskene sine. Det var i 17-tiden lørdag meldingen om det frekke tyveriet i Kragerø ble varslet av politiet. De skal også ha vaert på tokt i Arendal og f lere andre byer.

Nappet ut av veska

Inne på Rema 1000 Tangen sto en eldre kvinne og lette etter varer i butikken med veska over skuldra. Forbi henne spaserte de to kvinnene. Diskret og lynkjapt nappet de ut kvinnens lommebok fra veska. Hele tyveriet er vel dokumenter­t ved hjelp av butikkens overvåknin­gskamera. Politiet mener de samme kvinnene like før sto bak et lignende tyveri på en Rema 1000-butikk på Teie i Vestfold. – Vi går nå ut med bilde av dem for å stanse dem og hindre at de begår f lere tyverier, sier Jan Olaf Jansen i politiet.

Ber om tips

Det er ikke brakt på det rene hvor mye penger de to har gjort seg til kjeltringe­r for. Fornaermed­e i Kragerø oppdaget raskt at lommeboka var borte, og meldte ifra til politiet. – Hvis det er noen der ute som har opplysning­er som kan vaere med å oppklare hvem disse to er, ber vi dem kontakte oss i politiet, sier Jansen. Telefonnum­meret er 02800.

 ??  ??
 ?? Damene er ifølge politiet på tyveritokt.
FOTO: POLITIET ?? POLITIET JAKTER:Disse
Damene er ifølge politiet på tyveritokt. FOTO: POLITIET POLITIET JAKTER:Disse
 ??  ?? Kl. 09:00 Intervju GCE NODE internavis, Kl. 10:00 Møte Sørnorsk Filmsenter, Kl. 11:00 Sørlandsbe­nken møter bedrifter og organisasj­oner på Sørlandet, på UiA
Kl. 09:00 Intervju GCE NODE internavis, Kl. 10:00 Møte Sørnorsk Filmsenter, Kl. 11:00 Sørlandsbe­nken møter bedrifter og organisasj­oner på Sørlandet, på UiA

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway