Agderposten

Har sving på racketen

Disse fire rekruttjen­tene fra Arendal Tennisklub­b har smashen i orden.

- VIDAR LORENTSEN vilo@agderposte­n.no 976 69 552

Litt smånervøse før de gikk i gang under regionsmes­terskapet på hjemmebane (RM) i Arendal, men med en gang Ingrid Tveiten, Emilie Miltenburg, Charlotte Kristianse­n og Veslemøy Dingsøyr kom seg på tennisbane­n, var nervøsitet­en lagt til side.

– Dette er helt toppers! Veldig gøy, utbryter kvartetten, som selv om de er under ti år alle sammen, har spilt tennis i f lere år allerede.

Mot hverandre

– Turneringe­r er spennende. Kampene er morsomme, sier Ingrid Tveiten.

Under RM i Arendal spilte de mot hverandre i klassen for spillere under ti år. I tillegg spiller de også mye mot hverandre når de trener.

– Det er litt dumt at vi møter hverandre siden vi er så gode venner. Vi møtes ikke så ofte i kamper, men det hender, meddeler Emilie Miltenburg, og får støtte av Ingrid Reiten.

– Vi må passe på å rose hverandre, selv om vi vinner en kamp mot en lagvenninn­e, sier hun.

Trener på serv

Emilie sier hun driver med håndball også, og at tennis og håndball er en fin kombinasjo­n.

– Det er gøy å drive med både tennis og en lagsport, mener hun.

Nå spiller jentene med en såkalt rød ball, som er en ball som ikke spretter så mye som tennisball­ene mer erfarne spillere spiller med.

– Vi tar det steg for steg. neste år er det oransje ball, så er det gul, før vi kan spille med grønn, forklarer Emilie og Ingrid.

Akkurat nå er det to ting som er gjenganger­e på jentenes trening.

– Ja, vi trener mest på å serve, i tillegg trener vi mye på hvordan vi skal bevege oss på banen, forteller Veslemøy og Charlotte.

Mer som lokker

Og det er ikke bare turneringe­r på Sørlandet de er med på.

– Vi har vaert i Oslo på turnering før, og skulle egentlig til Stavanger denne helgen, men det ble RM i Arendal i stedet, forteller Charlotte Kristianse­n.

Sammen med Veslemøy Dingsøyr innrømmer hun at det er litt mer enn bare tennisen som lokker under en turnering.

– Å spille kamper er gøy, men det er også gøy å handle i kiosken. Det blir litt mas på mamma og pappa etter penger, smiler Veslemøy, mens klubbvenni­nnene nikker gjenkjenne­nde.

«... litt dumt at vi møter hverandre siden vi er så gode venner»

 ??  ?? TRIVES MED TENNIS: Ingrid Reiten, Emilie Miltenburg, Charlotte Kristianse­n og Veslemøy Dingsøyr har funnet seg godt til rette på tennisbane­n. Under helgens regionsmes­terskap viste de virkelig hva de kan og spilte flere meget gode kamper i tennishall­en...
TRIVES MED TENNIS: Ingrid Reiten, Emilie Miltenburg, Charlotte Kristianse­n og Veslemøy Dingsøyr har funnet seg godt til rette på tennisbane­n. Under helgens regionsmes­terskap viste de virkelig hva de kan og spilte flere meget gode kamper i tennishall­en...
 ??  ?? SMASH: Charlotte Kristianse­n på god vei til å sette inn en smash i en av sine kamper under regionsmes­terskapet.
SMASH: Charlotte Kristianse­n på god vei til å sette inn en smash i en av sine kamper under regionsmes­terskapet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway