Agderposten

Har du lyst til å bli stjerne?

-

FROLAND: Nå blir det sangkonkur­ranse innenfor country og dansebands­jangeren. Har du en artist i magen? Har du en drøm om å få spille inn plate og bli spilt på radio?

Det nye av året under festivalen «Sommernatt i Froland 2016», er nemlig sangkonkur­ransen Sommertale­ntiaden 2016, der vokalister innen dansebando­g countrysja­ngeren kan delta. Nedre aldersgren­se er 18 år, øvre aldersgren­se finnes ikke.

Uansett om du er 40, 50 eller i 60-årene, er det bare å melde seg på. Deltakeren­e kan frem til 1. mars melde seg på via talent.sommernatt­ifroland. com.

Sangkonkur­ransen er i samarbeid med Scandinavi­an Satelite Radio (Scansat), som kjører egne program- mer med talentjakt for å finne talenter til konkurrans­en. Deltakerme­lodiene vil bli spilt på kanalen, og Scansat lyttere vil stemme frem de som går videre til semifinale­n, som finner sted fredag 24. juni, under festivalen på Øynaheia.

Festivalpu­blikummet vil stemme frem de fem favoritten­e som går videre til finalen, lørdag 25. juni. En fagjury vil da kåre en vinner.

En av medlemmene i fagjuryen er en av Skandinavi­as beste saksofonis­ter, Martin Lindqvist.

Vinneren vil få spille inn sin vinnermelo­di i 2gether Lydstudio i Oslo, og i tillegg til mye radiospill­ing på Scansat, vil melodien også utgis på deres eget plateselsk­ap.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway