Agderposten

Fødselsdag­er

70 ÅR

-

Godjenta vår, Sarah Bergh Madsen, fyller 4 år i dag 3. februar. Du er en herlig jente som vet hva du vil! Gratulerer så mye med dagen din, vi er glad i deg! Klem fra Elias, Victor, mamma og pappa. Vår kjaere solstråle og skøyerjent­e, Sarah Bergh Madsen, fyller 4 år 3. februar. Gratulerer med dagen! Bursdagskl­em fra mormor og morfar. Vår aller skjønneste Hannah Abeke fyller 7 år i dag! Gratulerer så mye med dagen! Vi håper du får supre bursdagsfe­ster til helga! Kjempestor­e klemmer fra Jonas Ansgar og mamma. Vår snille, gode, søte, f linke Stine Evensen fyller 18 år idag! Gratulerer så mye med dagen! Vi er så glad i deg og utrolig stolte av deg. Håper dagen blir super, det fortjener du. Mange klemmer fra mamma, pappa og Linea. Dyra hilser også. Hipp hurra for gulljenta vår, Natalie Kristianse­n Johnsen, som er 6 år idag. Håper du får en flott dag, og vi er veldig glad i deg. Klem fra far, mor, tante, Geir André, onkel og oldemor. Kjaere Oda Asbjørnsda­tter Karlstrøm, gratulerer med 11-årsdagen! Vi e så glade i deg og håper du får en flott dag, – uten gips! Klem fra Thea, Vilde, mamma, pappa, mor og far, Milo og Selmer! Gratulerer så mye med dagen, Malin Runar! Ha en super duper dag! YNWA Klem fra lillebror og pappa

Morild Bartolo Egeland, gratulerer så mye med dagen, skatten vår! Endelig er dagen her, du har jo gledet deg så veldig til å bli 4 år! Vi er glad i deg helt opp til månen og tilbake igjen! Mange bursdagskl­emmer fra Sunniva og Magnus, beste, mamma og pappa!

Bjørg Lillian Hommefoss, med 70-årsdagen 3. februar. Er alltid til stede om noen trenger henne, og hun fortjener en stor bursdagskl­em på dagen fra Jakob. våger reise tvil om alles luksusbil. Han får en lekse opp og ned mektig sint og mektig vred om studier og hyttested og småbarn, koner, sjelefred. Så slipper vi å tenke det, at mere småbarn, mere fred så dagens lys i dette land før hele bilen kom i stand.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway