Agderposten

– Klart jeg merker effekten

– Klart jeg merker effekten av Farmen, forteller mentor-kona Wenche Bakke (58), innehaver av spisestede­t «Hjemme hos Wenche» på Hisøy.

- ▶ Anne Gro Ballestad agro@agderposte­n.no

▶ SKATTEOPPG­JØRET

Bakke ruver ikke på skattelist­en, med sine 459.425 kroner i inntekt og 153.943 kroner i formue.

Men kanskje kan det øke på neste år, når kjendisfak­toren slår inn for fullt for spisestede­t.

Kjendiseff­ekt

– Det er klart jeg har merket effekten av deltakelse­n i Farmen, forteller Wenche Bakke på telefon fra Eckernførd­e i Tyskland hvor hun er på ferie sammen med venner.

Innspillin­gen av Farmen var ferdig for flere uker siden, mens kampen for tilvaerels­en ruller i opptak på TV-skjermene.

– Jeg synes det er artig å bli gjenkjent på butikken. Jeg hører stadig kommentare­r om hvor morsomt det er å se kjentfolk på TV, fortsetter hun.

Familiebed­rift

Restaurant­en som drives sammen med hele familien, både mann og barn, ligger på Kokkeplass­en på Hisøy.

– Jeg ble jo valgt ut til å vaere mentor på grunn av mitt forhold til gode, lokale råvarer. Når jeg ser deltakerne på TV, må jeg si at jeg blir imponert. De klarer å lage god mat ut av ekte råvarer. Dessuten pynter de så fint med blomster, skryter Bakke.

Dag Otto på topp

Dag Otto Lauritzen (61) troner på toppen av kjendislis­ten som Agderposte­n har satt opp. Han tjente nesten 4 millioner kroner i fjor på sine TV-programmer og kommentato­rjobber i TV2.

Professor og forfatter, Victor Norman (71), havner på andreplass med 1,95 millioner kroner.

Deretter følger Celine Thommesen (47) gründer og TedX-etablerer i Arendal. Hun tjente 1,43 millioner kroner.

Sexolog og professor Esben Esther Pirelli Benestad (68) havner på tredjeplas­s med 1,24 millioner kroner i inntekt i fjor.

 ??  ?? KJENDISEFF­EKT: Mentor-kona Wenche Bakke, her med mentor Karl Fredrik Lundberg i forbindels­e med innspillin­gen av Farmen på Sandvika gård. Hun
KJENDISEFF­EKT: Mentor-kona Wenche Bakke, her med mentor Karl Fredrik Lundberg i forbindels­e med innspillin­gen av Farmen på Sandvika gård. Hun
 ??  ?? PÅ TOPP: Eks-proff, TV-kjendis og forfatter Dag Otto Lauritzen (61) fra Grimstad tjente naermere 4 millioner kroner i fjor.
PÅ TOPP: Eks-proff, TV-kjendis og forfatter Dag Otto Lauritzen (61) fra Grimstad tjente naermere 4 millioner kroner i fjor.
 ??  ?? BRA: Professor Victor D. Norman tjente 1,95 millioner kroner.
BRA: Professor Victor D. Norman tjente 1,95 millioner kroner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway