Agderposten

Popyndling­en kommer tilbake til Grimstad

Sist Sondre Justad gjestet Grimstad var konserten utsolgt. Nå kommer han tilbake.

- Jørund Flaa jofl@agderposte­n.no

– Under Studiestar­tfestivale­n 2016 spilte Sondre Justad for et fullstappe­t Bluebox i Grimstad, og siden er det mange som har ønsket seg den sjarmerend­e norgesstje­rnen tilbake til byen, heter det i en pressemeld­ing fra Bluebox.

Nå er det klart at popkometen fra Henningsva­er kommer tilbake til Aust-Agder og Grimstad. Naermere bestemt lørdag 3. november.

Ny plate, ny turné

Sondre Justad ga ut sin første singel, «Nu har du mae», i 2014. Og høsten 2015 kom debutplata «Riv i hjertet».

Debutalbum­et ble liggende på VG-lista i over ett år, med en 6. plass som beste notering. Justad ble også nominert til Spellemann­prisen i klassene popsolist, årets album og årets nykommer i 2016.

23. mars i år kom oppfølgera­lbumet «Ingenting i paradis» ut og nå er Justad ute på turné i anledning den nye skiva.

Salgsrekor­der

– Albumet har allerede hatt tre singler i radiorotas­jon, gikk rett inn på 4. plass på VG-lista og fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere. Storbyturn­een i kjølvannet av slippet satte raskt salgsrekor­der i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turneen ble utsolgt før den var i gang. I høst er det duket for en ny og mer omfattende turné, heter det i pressemeld­ingen.

Lørdag 3. november står han igjen på scenen på Bluebox i Grimstad.

 ?? FOTO: KAROLINE NERDALEN DARBO ?? FLERE GANGER: Sondre Justad har spilt flere ganger i Grimstad, blant annet på Skral Festival i 2016.
FOTO: KAROLINE NERDALEN DARBO FLERE GANGER: Sondre Justad har spilt flere ganger i Grimstad, blant annet på Skral Festival i 2016.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? TILBAKE: Sondre Justad skal spille i Grimstad lørdag 3. november.
FOTO: NTB SCANPIX TILBAKE: Sondre Justad skal spille i Grimstad lørdag 3. november.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway